Zodijak: Koje poze u seksu voli koji znak?

Dok Rakovi, Škorpije i Ribe vole eksprementisanje s neobičnim pozama, Device, Jarčevi i Bikovi vole poze “oči u oči” s partnerom, a Lavovi i Vodolije sedeće.

foto:kurir

foto:kurir

Ukoliko niste znali, probajte neke novine u seksu vezane za vaš znak, možda vam bude potpuno novo otkriće…

Ovan voli žestoki seks

Za večite avanturiste i strastvene ljubavnike Ovnove najbolji je seks onaj žestoki, pa čak i pomalo agresivan. Najbolja poza za njih je doggy style, u kojem će žena ispred sebe staviti jastuk kako bi se naslonila te bila s glavom u istoj visini kao i njen partner. Takođe, jastuk će poslužiti i za silovito stiskanje kojem su skloni.

Biku je jastuk odličan pomagač

Veliki hedonisti Bikovi vole poze koje im ostavljaju prostora za puno fizičkog kontakta, a istovremeno ne zahtevaju veliki fizički napor kako bi seks trajao što duže. Idealna poza je ona u kojoj partnerka leži na leđima sa jastukom ispod sebe. Muškarac kleči priljubljen iznad nje i stavlja noge od partnerke na svoja ramena.

Blizancima je najbolja “školjka”

Znatiželjni i promenljivi pripadnici ovog znaka skloni su eksprimentisanju i čestom menjanju poza u seksu, a najbolje im odgovara poza u kojoj oba partnera leže priljubljenih tela li tzv. školjka. Partnerka leži na stomaku sa skupljenim nogama i rukama, dok muškarac leži na njoj s raširenim nogama. U ovoj je pozi trenje veliko, pa seks obično i kratko traje, ali donosi puno užitka.

Rak voli seks na stolu

Vrlo senzualni pripadnici ovog znaka kojima je seks ne samo fizičko već i duboko emotivno iskustvo obožavatelji su nesvakidašnjih poza. Idealna pozicija za njih je ona u kojoj žena sedi na rubu stola, dok muškarac stoji i rukama pridržava njene noge. Prednost ove poze je što se partneri sve vreme mogu gledati u oči.

Lav voli sedeće poze

Pripadnici ovog znaka vole poze u kojima se ističe bliskost s partnerom, a pogotovu one u kojima osete svaki pokret svog i partnerovog tela. Zato je za njih idealna poza u kojoj oba partnera sede, bilo na stolici ili rubu kreveta, a muškarac rukama pridržava partnerku dok ona diktira ritam.

Devica uživa u seksu na nogama

Pripadnici ovog znaka ljubitelji su igrica dominacije i neobičnih poza. Vole pozicije u kojima vide veliki deo partnerovog tela, a odična za njih je poza kaubojke u kojoj je žena na muškarcu, ali tako da je leđima okrenuta od njegovog lica i on ima pogled na njena leđa. Najviše strasti ipak će izazvati poze u kojima on stoji i rukama pridržava partnerku naslonjenu na zid.

Vagama najviše voli misionarsku pozu

Pripadnici ovog znaka velike su estete i zaljubljenici u ljudska tela i formu, zbog čega vole seks u blizini ogledala. Idealna seksualna pozicija za njih je misionarska u kojoj je žena na vrhu. Muškarac se takođe može pridignuti iz ležeće pozicije i približiti lice njenim grudima.

Škorpiji je najdraža poza 69

Poznati ljubavnici u Zodijaku veliku pažnju posvećuju seksualnom istraživanju, a iako su im drage mnoge poze, ona u kojoj je zadovoljstvo najveće je poza 69. Ona omogućuje istovremenu oralnu stimulaciju oba partnera. Draže su im one poze u kojima muškarac diktira tempo seksa, poput “obične” misionarske.

Strelac voli da obara rekorde

Impulsivni pripadnici ovog znaka vole da obaraju rekorde u seksu. Poza koja im najviše odgovora je kada oba partnera leže na boku s tim da on leži iza nje. Ako ona skupi noge, pojačava se trenje i uživanje za njega, a istovremeno se i bolje stimuliše žena. Takođe, muškarac može slobodnom gornjom rukom dodatno da stimuliše ženu.

Jarac voli pozu u kojoj ona čuči na njemu

Pripadnici ovog znaka su naizgled hladnokrvni, ali u seksu su strastveni ljubavnici. Najviše im odgovara poza u kojoj je žena gore, sedi ili čuči na partneru, a on joj pomaže svojim rukama da zajedno uhvate idealan tempo.

Vodoliji je najbolja poza u kojoj žena preuzima kontrolu

Poput Jarčeva Vodolije su takođe ljubitelji seksi-pozicija u kojima je žena dominantna. Partner treba da leži ili sedi na rubu kauča skupljenih nogu dok žena treba da sedne na njega tako da mu je okrenuta licem i da ga nogama obgrli oko bokova.

Ribe vole akrobatske poze

Strastvene i senzualne Ribe vole egzibicije u krevetu, ali i na svim dostupnim komadima nameštaja. Vole poze u kojoj je žena rukama oslonjena na pod, a muškarac stoji uspravno. Oni veće fizičke spreme mogu isprobati čak i sličnu pozu u kojoj će njene noge podići u vazduh.

izvor, foto:kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] Zodijak: Koje poze u seksu voli koji znak? […]