Znakovi koji ukazuju da je on pogrešan izbor za vas

Šta je tačno muškarac koji izluđuje, zvani gospodin Pogrešni? To je muškarac zbog kojeg ste stalno van ravnoteže i potpuno zbunjeni jer nemate pojma kakve su zaista stvari u vašem odnosu.

par

Znakovi koji će vam pomoći:

Gospodin Pogrešni je uvek u pravu

Nema veze o čemu je reč – bilo da se radi o oceni kvaliteta restorana u kojem jedete, vrednosti filma koji gledate ili vesti dana – sve njegove ocene su tačne.

On je uveren u sve o čemu priča i tačka. Naravno, ljudi imaju pravo na svoje mišljenje i razgovor upravo znači slobodu njihovog izražavanja.

Ali, nemojte se iznenaditi ako od njega nikada ne čujete reči priznanja poput: “Možda si u pravu. Nikad nisam razmišljao na taj način. Jasno mi je o čemu govoriš.

Neprestano govori o sebi

Uopšteno, muškarce bije glas da nerado govore o svojim osećanjima i razmišljanjima o vezi u kojoj su.

Ali, ovaj tip muškarca je majstor skretanja s teme. Iako neprestano blebeće o sebi, stvarima kojima je radio, mestima na kojima je bio, svojim osvajanjima i pobedama, on u stvari uspeva da ne kaže ništa što bi ga zaista razotkrilo.

Definitivno imate posla s gospodinom Pogrešnim, ukoliko ne možete od njega doći do reči, a i dalje ne znate ko je on zapravo i što očekuje od vašeg odnosa.

Pomno se drži svakog stereotipa kada je reč o ženskom rodu

Ključna reč je ovdje “drži”. Svi mi ponekad zapadnemo u ustaljena mišljenja o suprotnom polu, ali smo isto tako spremni da uvidimo grešku kada nam neko na nju ukaže.

Ali ne i ovaj tip muškarca. Njegovo ponašanje prema ženama u skladu je sa ulogama koje im dodeljuje u vezama. To je čvrsto poput stene jer je izluđujuće uveren da je potpuno u pravu.

Nadaren je za sabotiranje stvari koje su vam važne

Dogovorili ste zajednički ručak sa svojim roditeljima. On kasni i priča tokom jela.

Previše pije na venčanju vaše sestre. Na prijemu koji je priređen u čast vašeg unapređenja na poslu uspeva da privuče svu pažnju na sebe zbijajući ponižavajuće šale na vaš račun.

Najverovatnije ćete vi na kraju da tražite izgovore i branite njegovo razočaravajuće ponašanje.

Muškarac koji izluđuje na kraju vas uveri da ste vi ona koja je luda

Tokom celog procesa ovaj se muškarac pravi blesav i širi auru nevinosti. Ima nešto poput magične moći da stvari učini onakvima kakve zapravo nisu.

Pokušajte da ga izazovete na nekoj od prikladnih tema. Ako kroz nekoliko minuta shvatite da se pitate kako ste mogli biti toliko u zabludi i zašto niste bili fer prema njemu, duboko udahnite i počnite tražiti najbliži izlaz.

Uvek zaslužujete bolje nego što vam ovaj tip muškarca može pružiti.

izvor, foto:24sata

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...