Znakovi da još nisi spremna za pravu ljubav!

Ako se prepoznaješ u nekim od ovih stvari, to ne znači da nikada nećeš biti spremna – samo znači da možda treba da daš vremena i sebi i ljubavi.par ljubav izlazak

Većina žena će reći kako je sve što žele prava ljubav, ali veliki broj žena uopšte nije spremno za nju. Ako se prepoznaješ u nekim od ovih stvari, to ne znači da nikada nećeš biti spremna – samo znači da možda treba da daš vremena i sebi i ljubavi.

Bežiš od dobrih frajera
Ako si jedna od onih koje uvek nekako završe sa lošim momcima, možda podsvesno znaš da jednostavno nisi spremna za ozbiljnu vezu i pravu ljubav. Umesto da razmišljaš kako uvek naletiš na lošeg tipa, opusti se – jednom kad pronađeš pravog, više ćeš ga ceniti.

Još živiš u prošlosti
Bivši dečko koji te je ostavio i povredio možda je razlog zbog kojeg ne možeš da kreneš dalje, a ako je u tome stvar, nemoj žuriti – prava ljubav će doći kad je najmanje očekuješ, ali pre toga moraš da se rešiš prtljaga.

Moraš sve da kontrolišeš
Ako si opsednuta kontrolom u vezi, definitivno nisi spremna za ozbiljan odnos. Potreba za kontrolom ne dolazi iz zaljubljenosti ili ljubavi – ona je rezultat straha, a ako se bojiš da ćeš izgubiti dečka, ako ga ne kontrolišeš, to je znak da si odabrala pogrešnog tipa i da još nisi spremna na pravog. Pravom možeš verovati i biti sigurna da je tvoj.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...