Zetovi i tašte: 8 stvari koje muškarac ne podnosi kod vaše mame!

“Duhovite” opaske na račun njegovog izgleda tipa: “Da muškarci mogu ostati trudni, bila bih sigurna da ću napokon postati baka” svakako nisu nešto što bi vaš partner želeo da čuje.

Svekrva i snaja

Koliko je samo viceva nastalo na račun zetova i tašta! Ali gde ima dima, ima i vatre. Ove stvari muškarac ne podnosi kod vaše mame:

1. “Suptilni” načini na koje na porodičnom ručku pokušava da sazna da li planirate da se uskoro venčate.

2. “Ljupke sitnice” za kuću koje vam svako malo poklanja, poput aranžmana za sto od veštačkog cveća.

3. Njen pas (vama više liči na neku agresivnu vevericu), koji kao lud laje na njega svaki put kad joj dođete u posetu.

4. Priča o tome kako su nekad muškarci bili mnogo veći džentlmeni nego danas (još mu nije oprostila što je poslednji put nije odvezao kući, nego joj je dao novac za taksi, “a ko zna kakav je manijak mogao da bude za volanom”).

5. “Spuštanje” na račun njegovih povremenih izlazaka s muškom ekipom. “Ja ga ne bih pustila napolje, dušo, ti si predobra” i slični komentari.

6. Njeno svakodnevno zvanje. Nije mu jasno šta vas dve imate novo da kažete baš svaki dan.

7. “Duhovite” opaske na račun njegovog izgleda tipa: “Da muškarci mogu ostati trudni, bila bih sigurna da ću napokon postati baka.”

8. Upoređivanje sa komšijinim mega uspešnim sinom koji je direktor u kompaniji i vozi strašan auto (i kojeg nikad nije prežalila kao nesuđenog zeta). “Kupio si taj auto? Sladak je. Ali da vidiš Markovu novu mašinu, pa to je čudovište!”

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...