ŽENE OBRATITE PAŽNJU: Ove greške muškarci ne opraštaju u krevetu!

Lista od 5 nepoželjnih stvari pomoći će vam da ne ponavljate pogreške preko kojih jači pol teško prelazi.

dvoje, par, veza, muškarac, žena, foto shutterstock

Postoje stvari koje smetaju muškarcima i koje bi svaka žena trebalo da zaobilazi u širokom luku. Nemojte kvariti zabavu tako što ćete se u krevetu ponašati nedolično, poručuje jači pol. Lista od 5 nepoželjnih stvari pomoći će vam da ne ponavljate pogreške preko kojih oni teško prelaze.

Plakanje – Emotivni izlivi tokom ili nakon seksa trebali bi izražavati radost i bliskost, a žene često postanu neuračunljive kad ih obuzmu emocije. Možda ste se rasplakale od sreće, ali muškarcima to deluje veoma odbojno.

Razgovor o deci – Čak i ako zapravo radite na detetu, pričanje o tome nije poželjno. Pustite da priroda obavi svoje, a vi se usredotočite na uživanje i zabavu.

Kritikovanje – Komentari o tome da mu erekcija baš ne uspeva, ili da vam se ne sviđa njegov stil, neće ništa popraviti. Potrudite se više, ili predložite da se odmorite, pitajte ga što želi ili mu pokažite što se vama sviđa. Ima puno konstruktivnih načina da igra uzme maha i postane uzbudljiva.

Foto Shutterstock

Dosađivanje – Ako se ponašate kao da vam je dosadno, ili ste toliko umorni da ne možete sprečiti zevanje, on će biti s pravom uvređen. Uključite se, zanemarite umor ako ste se već upustili u seksualnu igru, preuzmite inicijativu, ako je to način da vam bude uzbudljivije.

Previše priče ili šutnje – Previše priče ubija erotsko raspoloženje. Možda ste nervozni, ili se uvek raspričate kad ste uzbuđeni, ali kontrolišite, jer će se on pitati pokušavate li vi to zapravo izbeći seks i što nije u redu. Isto tako deluje i potpuna tišina. Radi li on nešto pogrešno, ili vi ništa ne osećate, pa ne puštate ni glas od sebe? Govorite malo i sadržajno, recite mu koliko vam odgovara to što radi, ili još bolje, oglasite se zvukovima zadovoljstva.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...