Žene ne vole laž, ali se u OVIM situacijama itekako isplati…

Svaka žena kaže da “najviše prezire laž”, pa ipak, retke su one koje mogu da podnesu golu istinu. I zato iskrenost nije uvek poželjna, pogotovo na početku veze. Devojke se slažu da su laži o sledećim stvarima ne samo dozvoljene, već i poželjne.

foto: thinkstock

* Bivša devojka – Kad vas pita kako vam je bivša devojka, držite se pravila “što manje informacija – to bolje”. Čak i ako ste se juče čuli sa dotičnom i znate sve o njenom životu, prećutite, jer sadašnja može pomisliti da ste i dalje zaljubljeni u bivšu.

* Detalji o bolestima – Niko ne želi da na drugom sastanku sluša izveštaj iz bolnice. Epizode o lenjim crevima, povremenoj depresiji ili hipohondriji odložite dok se bolje ne upoznate.

* Mišljenje o njenim prijateljima i porodici – Uveđeni ste da je njena najbolja drugarica obična torokuša, a sestra arogantna i lenja? Zadržite mišljenje za sebe, čak i kad ih ona kritikuje.

* Stav vaših bližnjih o njoj – Najbolje je da sve ostane na onom opštem “misle da si super”. Rečenica “moja mama brine za tebe jer mnogo radiš” u njenoj glavi može da zvuči kao “ona misli da ne vodim dovoljno računa o njenom sinu”.

izvor, foto: prva.rs

NAJČITANIJE:

You may also like...