Želiš da ga zavedeš? Ovih 5 rečenica nikako ne smeš da mu kažeš

Bar ne na prvom sastanku…

sastanak

Nema druge prilike da se ostavi prvi utisak! To si sigurno već znala, zato je veoma važno kakav ćeš utisak da ostaviš na prvom sastnaku.

Osim savršenog autfita, predlažemo da u razgovoru ovih 5 rečenica IZBEGAVAŠ! Bar dok se dobro ne upoznate i ne odete na drugi, treći, četvrti sastanak…

 “Moj bivši…”

Hajde ispričajte mu sve o bivšim pa da razmisli da li su ti momci ustvari srećnici…jer su pobegli od vas!

Prvi dejt, prvo piće, prvi izlazak nisu mesto gde ćete prepričavati doživljaje iz prethodne veze ili olajavati bivšeg! U budućnosti ako ostanete sa momkom u vezi možete podeliti neko iskustvo iz prethodne veze, ali dok tu osobu dobro ne upoznate ne delite privatne informaciije!

 “Ne tražim ništa ozbiljno”

Hmmm, zapitaj se da li je stvarno tako! Iako si izašla iz komplikovane veze i ne treba ti odmah vezivanje, možda u budućnosti poželiš, ali posle ove rečenice sve si upropastila. Devojke imaju nekad i potrebu da objasne kako ne žele ništa ozbiljno kako bi ostavile utisak da se nisu celu dan i noć spremale za taj dejt i da osoba ispred njih nije toliko bitna. Zaboravite na ovo sve, već se potrudite da ne ostavite utisak osobe koja traži samo seks, ako to zapravo nije tako!

 “Jaooo, moj šef je pravi krelac”

Ako si na prvom sastanku stigla da se požališ na šefa koji te nervira, već smo uključili crveno svetlo upozorenja! Žaljenje je poput čipsa ili kokica, jednostavno ne možeš da se zaustaviš na jednom! Sasvim je u redu da kažeš kako nisi zadovoljna trenutnim poslom i da se tu zaustaviš i preusmeriš na neke srećnije i lepše teme.

“Zašto si još uvek singl?”

Budimo iskreni! Zar ovo ne zvuči kao “ Šta nije u redu sa tobom, pa si singl?”.

Ako vas baš zanima zašto je on sam, uputite ovo pitanje sa komplimenton, na primer: “Kako to da jedan šarmantan i pametan dečko nema devojku?”

 “Vidim obožavaš teretanu, ali i da kuliraš uz pivo “

Skroz je ok da baciš neku opasku na račun neke njegove fotke, ako pričate o Fejsbuku ili slikama. U ostalim slučajevima malo je neprikladno jer će ispasti kao da ga proveravaš i redovno gledaš slike, a vi još uvek niste ni zajedno. Jezivo zar ne?

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

You may also like...