Zbog čega su vaše grudi male?

Kada se devojka počne razvijati u ženu, ona se oseća ponosno, te uživa u svakom deliću svoje novonastale ženstvenosti. Kada je devojka u tinejdžerskim godinama, njoj se pre svega počnu razvijati grudi. Veličina grudi varira od žene do žene.

velike grudiMeđutim, žensko telo se razija i posle 20 -e godine, jer je žensko telo večito pod nekim promenama. Međutim, postoje mnoge žene koje imaju malu veličinu grudi. Ako i vi imate male grudi trebate znati da je to uglavnom do hormona. Hormoni su jedan od glavnih uzroka manje veličine grudi. Čak i genetika igra važnu ulogu u tome. Ako ćemo ići dublje u problem, onda postoje mnogi uzroci manjih grudi. Pogledajte neke od njih.
Uzroci manjih grudi:

Hormonska neravnoteža

Nedostatak vitamina

Loša ishrana

Lekovi

Energetska blokada

Štitna žlezda

Emocionalni problemi poput stresa ili depresije

Hormonske promene tokom puberteta

Genetika

Loše masti

To su neki od uzroka manje veličine grudi. Umesto da trošite novac na kozmetičke operacije, možete isprobati neke domaće lekove za povećanje veličine grudi. Mi vam donosimo nekoliko saveta:

Hranite se zdravo

Nedosatak hrane dovodi do loših masti koje ne pojačavaju veličinu grudi. Osim toga, nedostatak estrogena i testosterona je jedan od uzroka manje veličine grudi. Dakle, namirnice poput piletine, ječma, graha, leće, jaja i sl. su neke od dobrih namirnica koje vam mogu pomoći da poboljšate veličinu grudi.

zenske grudi

Brom i mangan

Brom i mangan povećavaju proizvodnju spolnih hormona u telu. Jabuke, orasi, bademi, kruške, školjke, kukuruz, đumbir i kozice su bogate bromom i manganom. Čak i semenke susama vam mogu pomoći da povećate veličinu grudi.

Masaža

Osim što trebate imati zdravu ishranu, možete pokušati masirati vaše grudi s prirodnim uljima kako bi ih povećali.

izvor:haber.ba

NAJČITANIJE:

 

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...