Zatvorenik na vikend odsustvu iz “Zabele” zadavio komšinicu

Kragujevačka policija saopštila je danas da je uhapsila Igora B. (33) iz Kragujevca zbog sumnje da je u noći između 5. i 6. jula u naselju Stara radnička kolonija ubio komšinicu Milevu G. (60), tako što ju je udario pesnicom a potom zadavio.

foto:telegraf

foto:telegraf

Kako je navedeno u saopštenju, Igor B, je oduzeo neutvrđenu sumu novca, zaključao kuću u kojoj je žena živela i ključ bacio. Igor B. je priznao da je izvršio ubistvo.
Policija navodi i da je Igor B. 5. jula pušten na vikend odsustvo iz Kazneno popravnog zavoda “Zabela” kod Požaravce gde se, zbog velikog broja izvršenih krivičnih dela, uglavnom razbojništva sa elementima nasilja, nalazi od 2004. godine na izdržavanju zatvorske kazne.
Kako se Igor B. nije vratio sa dozvoljenog odsustva, na osnovu dopisa iz “Zabele” Policijska uprava u Kragujevcu je 9. jula za njim raspisala centralnu poternicu, a uhapila ga danas na području opštine Knić.
Kako ubistvo Mileve G. policiji nije prijavljeno, beživotno telo nesrećne starice pronađeno je danas, a uviđaj je izvršio istražni sudija Višeg suda, u prisustvu zamenika Višeg javnog tužioca i pripadnika kriminalističke policije.
Istražni sudija naložio je obdukciju koja treba da utvrdi način a koji je starica ubijena.
Igor B. je, dodaje policija u saopštenju, 6. jula primećen u centru Kragujevca kako u ugostiteljskim objektima troši novac čašćavajući goste i konzumirajući alkoholna pića.
izvor:alo.rs
NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] Zatvorenik na vikend odsustvu iz “Zabele” zadavio komšinicu […]