Zašto neki muškarci plaćaju seks? “Ja sam oženio sirenu, ne kita!”

Ako mislite da seks sa prostitutkama imaju samo perverznjaci i oni koji ne mogu besplatno da dobiju “parče kolača”, grešite. Muškarci seks plaćaju i iz nekih drugi razloga.

sex novac

“Devojka koja sa mnom ima seks zato što sam joj za tu uslugu dao novac, mi prija zato što sa sobom u krevet ne donosi nikakav emotivni prtljag. Ne moram da slušam njene probleme, a ako to želim, ona će saslušati moje. Takođe, uradiće i sve drugo što želim. Smatram da je to najbolje što možete sebi da priuštite za nekoliko stotina dolara”, kaže za “Ask men” Dejv, zgodan muškarac koji svakih nekoliko nedelja priušti sebi seks sa prostitutkom.

Dakle, ponekad žene jednostavno nisu vredne muške glavobolje. Takođe, postoje i one devojke kojima bi muškarci platili samo da ih napuste i odu što dalje.

Neki muškarci vole promene, a ne mogu tako često da imaju seks sa različitim “običnim” devojkama i ženama, zbog čega investiraju u “profesionalke”.

“Lakše mi je ovako, brže dolazim da ‘cilja’, nego da se davim sa izlascima, večerama…”, iskreno je objasnio svoj razlog za seks sa prostitutkom jedan četrdesetogodišnji “nestrpljivac”.

Evo još nekih zanimljivih, iskrenih, odgovora u vezi sa tim zašto najstariji zanat na svetu i dalje cveta.

“S obzirom na to da sam upravo pobegao iz petogodišnjeg braka koji se završio tako što sada bivša supruga uživa u plodovima mog rada, poslednja stvar koju želim je veza sa nekom drugom ženom, nekom novom ‘kopačicom zlata’. Ovako platim samo ono što što želim da dobijem. Za te žene, ja sam najveći ljubavnik, ja imam najveći penis, i ne rizikujem da ću uraditi ili reći nešto loše”, Džejk, 34 godine.

“Pa, ja sam iz Holandije, prostitucija je tamo legalna, postoje bordeli gde znate da su žene u njima zdrave i čiste. Nikada ne bih rizikovao sa devojkom sa ulice, sa ćoška, koliko god su spremne da ispune sve moje želje”, Hans, 46 godina.

“Ja jednostavno nemam vremena da izlazim sa nekom ženom, nekoliko nedelja, mesec dana, dok mi ona ne dozvoli da je poljubim, a kamoli tek da imamo seks. Takođe, za to vreme ću potrošiti mnogo više novca nego što mi treba za jedan dobar seks sa prostitutkom koja će na jednu moju komandu da padne na kolena”, Majkl, 39 godina.

“Da budem iskren, moja žena se baš ugojila. Ja sam oženio sirenu, ne kita! Mada, volim je i dalje, ona je super majka ali, čoveče, ja ne mogu da podnesem da je vidim golu. Teško mogu da se nateram da je dodirnem, zbog čega sam počeo da idem u striptiz barove. Naravno, to nije isto zadovoljstvo kao kada nekoga voliš, kad imate predigru, kada se ljubite… Ovde stvaljam dva kondoma, bojim se herpesa i ostalih bolesti, zato sam rešio da to više ne radim i sve sam priznao mojoj ženi. Plakala je”, Franko, 28 godina.

Bez obzira na drugačije razloge, ove muškarce povezuje jedna stvar – usamljeni su. Svi do jednog su rekli da ljubav druge osobe, udobnost zagrljaja, toplina iskrenog poljupca, ne može da se plati.

izvor:mondo

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] Zašto neki muškarci plaćaju seks?  […]