Zašto je počeo da ti sve sviđa neko drugi (iako si u vezi)

Sve češće razmišljaš o dečku koji nije tvoj dečko?

devojka

Iako već duže vreme imaš partnera i uveravaš sebe da ga voliš i da ne možeš da zamisliš da budeš sa nekim drugim, ali istina je da si počela da se hladiš! Pažnju ti privlači neko drugi i tvoje misli su trenutno usmerene samo na njega i uporno se boriš protiv toga? Evo zbog čega je to tako i kako je moguće da voliš jednog,a  drugi ti je u mislima!

Pod stresom ste oboje

To mogu biti finansijski problemi ili činjenica da stres na poslu ubija vaš seksualni život. Uz svakodnevne stresne situacije u vezi, jedno od vas ili oboje mogli bi da bacite oko na nekoga drugoga. Naime, kada se oba partnera u vezi osećaju napeto i pod pritiskom, vrlo je teško pokazivati pozitivne emocije, odnosno ljubav jedno prema drugome. To ne znači da ljubav više ne postoji, već da se ona ne očituje u dovoljnoj meri. A kada nam fali pažnje kod kuće, počinjemo da je tražite na drugim mestima.

Ne provodite dovoljno vremena zajedno

Kada postanemo preokupirani drugim obvezama, provodimo sve manje kvalitetnog vremena s partnerom i upravo tada se može javiti interes za nekog drugog. Jednostavno je: što više vremena provodiš udaljenija od njega, više vremena trošiš na druge, stvarajući savršenu priliku za razvijanje  simpatija.

Nisi zadovoljna svojom vezom

Zamisli sledeću situaciju: ti obožavaš da trčiš, ali tvom partneru se ta aktivnost nimalo ne sviđa. Zatim upoznaš nekoga kome se to sviđa i počneš da postavljaš pitanja zašto tvoj dečko ne može biti takav. Malo po malo, počneš s tom osobom da se sve više povezuješ na temelju zajedničkog hobija… Dalje ne treba previše da objašnjavamo. Na tebi je da odlučiš šta te čini srećnijom.

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...