Za kakvim seksom on čezne: Ovan voli grublje igrice, Devica obožava vezivanje!

Rak voli seksualne uloge, a idealno mesto za seks mu je hotelska soba, dok se Strelčevi olako odlučuju za seks na javnom mestu.Par u krevetu

Ukoliko još niste shvatili koje su to seksualne želje vašeg dragog, evo male astro pomoći, piše Cosmopolitan.rs.

Ovan
Ovan ima veliku potrebu za adrenalinom. Najviše voli jutarnji seks, a posebno zadovoljstvo mu pričinjavaju malo grublje igrice. Od mirisa se “loži” najviše na mošus.

Bik
Erogena zona ovog horoskopskog znaka predstavlja vrat, tako da ako želite divlji seks znate na koji deo treba da se koncentrišete. Još jedan plus ovog znaka ječokolada. Bikovi uživaju u ovom slatkišu koji je ujedno i jak afrodizijak.

Blizanci
Blizanci obožavaju seks igračke, a što se tiče samog čina uživaju u strastvenom brzom, kao i oralnom seksu

Rak
Rak uživa u dodirima po stomaku i grudima. Voli seksualne uloge, a idealno mesto za seks mu je hotelska soba.

Lav
Lav kao pravi kralj životinja voli dominaciju i strast. Pravi je egzibicionista, uživa u “prljavim” rečima, grebanju, seksu na mestima gde postoji opasnost da ga uhvate… Takođe, uživa i u pohvalama koje mu partner udeli.

Devica
Za devicu je karakteristična suzdržanost, međutim u krevetu ona pokazuje drugo lice. Najviše voli vezivanje, često koristi povez preko očiju, a lisice su joj na prvom mestu. 

Vaga
Zadnjica
 predstavlja erogenu zonu ovog znaka. Uz to vaga obožava maskiranje u krevetu i igru uloga.

Škorpija
Škorpija nema problem sa diskretnošću. On će bez problema pristati na seks na javnom mestu, voli da isprobava razne stvari, obožava mističnost, tako da ćete ga neretko videti i sa maskom.

Strelac
Strelac je još jedan avanturistički znak. Vrlo lako se odlučuje na seks na javnom mestu, kao i za bilo koju seksualnu igru. 

Jarac
Jarac mašta o seksu na “visini”. Verovatno ste pomislili na razne mogućnosti, ali ako želite svom partneru rođenom u ovom znaku da priuštite najveće zadovoljstvo odvedite ga na zimovanje na neku planinu.

Vodolija
Vodolija uživa u “prljavim” razgovorima. Često vodi ovakve razgovore i obožavaseks preko telefona. Fantazira o trojci i voli da koristi seks igračke.

Ribe
Erogena zona ovog znaka predstavljaju stopala. Kada je reč o samom seksu, ovaj znak obožava da snima svoje seksualne igrice.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...

Comments

  1. […] Za kakvim seksom on čezne: Ovan voli grublje igrice, Devica obožava vezivanje! […]

  2. […] Za kakvim seksom on čezne: Ovan voli grublje igrice, Devica obožava vezivanje! […]