Vratite svežinu vašem licu: Otarasite se podočnjaka i kolutova oko očiju na prirodan način!

Postoji preventiva protiv podočnjaka, koja je ključna i za celokupno zdravlje, a moguće je i da ih se rešite potpuno prirodno i jednostavno.Devojka sa cvećem

Ne postoji žena koja se ne iznervira kada vidi podočnjake, natečene kapke i kolutove oko očiju. Često ni najkvalitetnija šminka ne može da ih pokrije, dok pripadnice lepšeg pola uvek teže da izgledaju sveže i lepo.

Postoji preventiva protiv podočnjaka, koja je ključna i za celokupno zdravlje, a moguće je i da ih se rešite na potpuno prirodan način.

Dovoljno sna 

Spavajte dovoljno, jer je san ključan za odmaranje mozga, pa samim tim i celokupno zdravlje. Odraslim osobama je potrebno između sedam i devet sati sna, a prve posledice iizbegavanja odmora jesu ti ružni, tamni krugovi i podočnjaci, koje toliko mrzite.

Čaj

Za uklanjanje tamnih krugova oko očiju možete koristiti kesice čaja. Stavite po jednu hladnu kesicu na oči i držite ih tako neko vreme. Lekovita svojstva čaja trebala bi da ublaže tamnu boju i osveže lice.

Led 

Kockice leda su vrlo efikasno rešenje za podočnjake i kolutove oko očiju. Možete koristiti kesice sa ledom ili gazu natopljenu u hladnu vodu. To stavite preko očiju i ostavite da deluje neko vreme, isto kao i kada koristite kesice čaja.

Sok od ananasa

Ovaj sok najbrže deluje kada je reč o uklanjanju crnih krugova oko očiju, a plus ćete i izgledati mnogo manje umorno i znatno svežije.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...

Comments

  1. […] Vratite svežinu vašem licu: Otarasite se podočnjaka i kolutova oko očiju na prirodan način! […]

  2. […] Vratite svežinu vašem licu: Otarasite se podočnjaka i kolutova oko očiju na prirodan način! […]

  3. […] Vratite svežinu vašem licu: Otarasite se podočnjaka i kolutova oko očiju na prirodan način! […]