(VIDEO) SEKS SA DELFINOM: Smetalo mi je samo kad je bio grub!

Bilo je jednostavno lakše to inkorporirati i dozvoliti da se desi. Bilo je dragoceno i nežno, Piter je bio tu i znao je da sam i ja tu. Nije mi bilo neprijatno, sve dok nije bio previše grub, izjavila je Margaret, koja se zbližila s delfinom pokušavajući da ga nauči engleski.Margret i Piter: Dugo skrivana tajna o ljubavnoj vezi devojke i delfina

Žena koja je imala seks sa delfinom u okviru naučne studije napokon je rešiila da priča o svom iskustvu po prvi put, piše B92 
Tokom razuzdanih 60-ih godina prošlog veka, životinjski istraživač Margaret Hau Lovat učestvovala je u eksperimentu koji je finansirala NASA koji je za cilj imao da nauči inteligentna morska stvorenja da pričaju engleski.

Margaret je 1963. godine pretvorila kuću u akvarijum za delfine tako što ju je poplavila vodom do kolena kako bi istraživači mogli da ih posmatraju iz svog doma. Tu je upoznala Pitera, mladog delfina koji je po njenom opisu postajao „seksualno zreo“.

Kako su vremenom počeli da se zbilžavaju, njihova veza je uznapredovala do nivoa koji je podrazumevao fizički kontakt.

„Piter je voleo da bude uz mene. Trljao bi se o moje koleno, moja stopala i ruke, a ja sam mu to dozvoljavala. Nije mi bilo neprijatno – sve dok nije bio previše grub. Bilo je jednostavno lakše to inkorporirati i dozvoliti da se desi. Bilo je dragoceno i nežno, Piter je bio tu i znao je da sam i ja tu“, izjavila je Margaret.

Margaret tvrdi da je to postalo regularan deo njenih studija dok je pokušavala da ga nauči da priča engleski.

„Sa njegove strane to je bilo seksualno iskustvo, sa moje je bilo više senzualno a ne seksualno. Tu sam bila da upoznam Pitera, a ovo je bio deo tog upoznavanja“, dodala je.

Međutim, projekat koji je započeo sa idealističkim ciljevima ubrzo je uronio u mračne vode. 

Eksperiment je bio tragično završen, a godinama su postojale glasine o zlostavljanju delfina sa drogama, a tu je bila i skandalozna priroda odnosa Margaret i Pitera. 

„Dobila sam veliki broj pisama u kojima su brojni mediji želeli intervju, ali nisam uradila ni jedan“, sve do danas konstatovala je Margaret.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

 

 

You may also like...

Comments

  1. […] (VIDEO) SEKS SA DELFINOM: Smetalo mi je samo kad je bio grub! […]