Video koji Jelena Karleuša pokušava da sakrije!

JK je i juče skinula video na kome peva uživo, ali čitaoci Kurira su joj poručili da se okane uzaludnog posla jer će oni svaki put ponovo da ga postave na Jutjub.

jelena karleusa

Pošto je Kurir na svom portalu otkrio kako izgleda kad Jelena Karleuša peva uživo, pevačica je učinila sve kako bi video skinula sa Jutjuba. To je opet uradila juče, ali čitaoci Kurira su joj poručili da se okane uzaludnog posla jer će oni svaki put opet da ga postave na Jutjub. Karleuša, šta ti smeta ovaj video na Jutjubu? pitanje je koje čitaoci Kurira postavljaju JK.

Naime, video koji možete pogledati ovde, JK Music uklonila je sa Jutjuba,kako ne bi “armija njenih fanova” saznala kako zvuči uživo. Na snimku, koji opet možete pogledati, Jelena se bukvalno guši dok pokušava da izvuče neke visoke tonove, ali uzalud.

Zabrinjavajuća je činjenica da Karleuša ne može da otpeva svoju pesmu, a s obzirom da je toliko falširala pitamo se kako ju je uopšte i snimila.

Pošto pevačica na sav glas najavljuje koncert na Hipodromu, iskreno se nadamo da će se bolje pripremiti, ili bar da će matrice raditi.

Ovo je video koji je JK Music uklonila sa Jutjuba, kako ne bismo čuli kako Jelena Karleuša zvuči uživo. Poslušajte!

http://youtu.be/Divf-HVwvD8

izvor, foto:kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...