(VIDEO) Braća se umazala bojama i u velikoj su nevolji. Ovakvu kaznu niko nije očekivao…

Njihov tata je snimio kako ih grdi a oni mu daju slatke odgovore i upućuju molećive poglede.deca, ludilo, foto printskrin

Dvojica preslatkih mališana koji su se umazali bojama za lice, a usput uprljali i celu kuću, postali su pravi hit na internetu. Njihov tata je snimio kako ih grdi, ali ni sam nije uspeo da se suzdrži od smejanja kada su počeli da mu daju slatke odgovore i upućuju molećive poglede.

“Čija je ovo bila ideja?, pita tata iza kamere, ali umesto odgovora dobija samo umiljate poglede i sleganje ramenima. Ipak, kada ih upita da li misle da je to bila dobra ideja, oni odmahuju glavicama, ali ne skidaju molećive poglede. Inače, zaprljani mališani se nalaze u tuš kabini, a mlađi brat sve vreme gleda u starijeg i ponavlja njegove odgovore. Ali kada tata upita koje je uzeo boju, stariji brat ne okleva i odmah pokazuje na mlađeg. On se ne buni, i pravi presladak gest prekrivanja lica rukama.

Pošto je tata znao da se boja nalazila na mestu koje nisu mogli tek tako da dohvate, pitao ih je kako su je uzeli. Ispostavilo se da je mlađi brat, prema rečima starijeg, napravio improvizovane stepenice od blokova. Sada kada je jasno da su zgrešili, vreme je da se odluči koja će biti kazna. Međutim, koju god kaznu da ponudi otac, deca smatraju da je prevelika.

“Da li mislite da ne bi trebalo više da vam dajem sok?; pita ih tata, i dobija dva odlučna odmahivanja glavom. Stariji brat upućuje mlađem dug pogled, kako bi mu objasnio da ne sme da se složi za ovom “strašnom” kaznom. U tom trenutku i otac kreće da se smeje, a mališanima nikako nije jasno šta je smešno?!

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...