VIDANA UPOZNALA NA FEJSBUKU: Pobegla kod dečka pa se hranila otpacima iz kontejnera!

Ništa mi nije bilo teško jer mi je Vidan stalno pričao da me mnogo voli. On mi je priznao da je držao prostitutke, ali je rekao da se promenio i da želi da završi osnovnu školu kako bi našao neki posao – rekla je M. S.

marina stojanovic, vidan s

BEOGRAD – Maloletna M. S. (17) iz Beograda, koja je prekjuče pronađena posle šestodnevne potrage, živeće do daljeg kod svoje bake, a o njenoj sudbini odlučivaće do punoletstva nadležni centar za socijalni rad, pošto odbija da živi sa roditeljima.

Njen otac Igor Stojanović kaže da se šokirao kada je u policiji video svoju ćerku.

– Nije htela da priča sa mnom, a meni je, kao srčanom bolesniku, pozlilo. Sumnjam da je bila pod uticajem droge i odvešću je zbog toga da uradi test na narkotike. Imala je zakrvavljene oči i velike podočnjake. Izgedala je neuredno i nepovezano je pričala. Pristao sam na kompromis da zasad bude kod moje majke jer svom detetu želim sve najbolje u životu – rekao je juče za “Alo!” Igor Stojanović, otac tinejdžerke čiji je nestanak uzbunio javnost.

On navodi da sumnja da je mladić, kojeg je upoznala preko društvene mreže Fejsbuk, doveo u zabludu i zaveo je kako bi je podvodio.

– Načuo sam da taj mladić ima veze s kriminalom. Nikada nisam povisio ton na nju niti sam je udario. Nije mi jasno zašto njegovi roditelji nisu reagovali na apele u medijima i zašto su je skrivali. Od garderobe što je odnela, ništa nije vratila. Bila je u nekim dronjcima, nalik jeftino obučenoj devojci – priča šokirani otac tinejdžerke, koji je odlučan u nameri da ćerku izvede na pravi put.

S druge strane, Igor Stojanović ne može se pohvaliti tolerancijom jer navodi da ne može da prihvati da mu se ćerka zabavlja sa osobom druge nacionalnosti.

-Stalno sam joj govorio da se ne zabavlja sa mladićima albanske ili romske nacionalnosti, ali je ona uradila suprotno – kaže otac M. S.

M.S. se “pohvalila” da je porodica njenog dečka garderobu za nju pronalazila pored kontejnera i dodaje da ih je Vidanova sestra izbacila iz kuće, pa su se smestili u nekoj napuštenoj kući.

– Hranu smo nabavljali iz pekare kojoj je ostajalo neprodato pecivo, pa su nam ga davali. Robu smo nalazili pored kanti za smeće. Ništa mi nije bilo teško jer mi je Vidan stalno pričao da me mnogo voli. On mi je priznao da je držao prostitutke, ali je rekao da se promenio i da želi da završi osnovnu školu kako bi našao neki posao – rekla je M. S. i dodala da joj je Vidan pričao da je njegov otac mnogo bogat i da mu je rekao da se strpi nekoliko meseci jer planira da im kupi stan.

– Svi smo spavali u tom “šteku”, zajedno u istom krevetu. Kako bih im pomogla, u ponedeljak sam prodala svoj mobilni za 800 dinara, kao i neke patike i još neke stvari koje smo našli u kontejneru. Na povratku u taj stan su nas pronašli policajci, koji su nas odveli do policijske stanice u ulici Despota Stefana. I njima sam kazala zašto sam pobegla i da neću kući. Posle razgovora sa radnicom centra za socijalni rad, shvatila sam da nemam izbora. Morala sam u dom ili da se vratim kući. Odlučila sam da živim kod bake dok ne postanem punoletna, a potom ću se udati za Vidana, koji je zbog mene promenio veru – kaže M. S.

“Nisam oteo M. S., već me je ona nazvala i rekla da ne može da živi sa roditeljima jer je maltretiraju i zabranjuju joj našu ljubav. Takođe mi se požalila da joj ne daju da jede i maltene je drže u kućnom pritvoru. Naša ljubav je iskrena i našao sam srodnu dušu. Stupio sam u kontakt s njenim roditeljima i pokušao da im kažem koliko se volimo. Međutim, oni nisu želeli da čuju šta im govorim, već su mi pretili da će biti svašta ukoliko je ne vratim. Priznajem da sam kao klinac počinio neka razbojništava i krađe. Nisam podvodio nijednu devojku, već je to radio moj nedavno preminuli rođak”, rekao je Vidan Šiklić, koji je naveo da se čak krstio zbog M. S. On navodi i da je M. S. možda i trudna i tvrdi da će se brinuti o detetu. Inače, kako se saznaje, on se ranije zvao Alen Demiri, ali je promenio ime.
Vidan  je demantovao da se ikada zvao Alen Demiri i tvrdi da je to ime koristio da bi se lažno predstavio M. S. roditeljima.

You may also like...