VENČANJE : Stanija i Filip staju na ludi kamen!

STANIJA: “Venčanje sa Filipom za godinu dana! Ako sve bude u najboljem redu, očekujte i to”, otkriva starleta.

foto:kurir

foto:kurir

 

Stanija Dobrojević se u Banjaluci odmara od kamera i ugovorenih emisija. Zajedno sa Filipom Panajotovićem i bratom Sanijem odlučila je da obiđe rodbinu, a glavni razlog je to što je popularna Stanija postala tetka jednog dečaka.

U frizerskom salonu se spremala za druženje sa fanovima, ali je takođe bila i predusretljiva i raspoloženo odgovarala na pitanja i slikala se okružena društvom najmlađih.

U Banjaluku, preciznije u Debeljake, me dovodi to što je moja sestrična Dragana dobila drugo dete. Došla sam na babine, jer sam postala tetka jednog malog Nikole.Svratila sam i malo da se odmorim i da pobegnem i od očiju javnosti tamo. Još smo vezani ugovorom za emisije mesec dana nakon završetka ‘Farme’, a nakon toga idemo na neki odmor što dalje, tamo gde nas niko ne poznaje”, ističe ona.

Stanija se osvrnula i na emisiju “Narod pita”. Kaže da se u toj emisiji, i kada nisu gostovali, svejedno najviše vodila polemika o njoj i vezi sa Filipom.

“Znam da nas mnogi vole, ali i da smo nekima trn u oku. Dakle, ili nas vole ili nas mrze”, smatra Stanija i dodaje da, uglavnom, niko nije ravnodušan te se uvijek nešto vrti oko njih.

Stanija naglašava da je Filipu i njoj sada mnogo lepše i skladnije te da se više ne svađaju otkako su izašli u civilizaciju.
“Moji su ga lepo prihvatili, njegovi mene, naši roditelji su se upoznali pred odlazak u Banjaluku. Sada samo želimo da uživamo u našoj ljubavi, ne trčimo da se sutra venčamo. Ako sve bude u najboljem redu, za nekih godinu dana očekujte i to”, otkriva starleta i dodaje da se ne razdvajaju te da definitivno planiraju da uzmu stan u Beogradu. Naglašava da od ostalih učesnika “Farme” najviše komunicira sa Milanom Tarotom.

“Što se ostalih tiče, trpela sam torturu, psihičko zlostavljanje, tračeve, ponela sam titulu i najvećeg neradnika, najvećeg foliranta, da mi je veza lažna, da sam ljubomorna na nečiju veridbu. Dobijala sam sve štapiće, bila u četiri ‘Arene’, poslednje dve nedelje sam bila sluga u štali. To je najbolji pokazatelj koliko su me ostali učesnici ‘Farme’, osim Filipa, voleli”, smatra Stanija.

kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] VENČANJE : Stanija i Filip staju na ludi kamen! […]

  2. […] VENČANJE : Stanija i Filip staju na ludi kamen! […]