VELIKA NOVOST NA WHATSAPP: Evo kako da znate da je neko pročitao vašu poruku!

Od sada ćete moći da vidite kada je neko pročitao ono što ste mu poslali, tako što će dva štiklirana znaka postati plava kada je poruka pročitana.Vocap, Whatsapp,foto Whatsapp

Nova opcija koju je WhatsApp nedavno prvi put ubacio, omogućiće korisnicima da vide kada je poslata poruka primljena, a kada pročitana. U nastavku pogledajte i kako.

Ukoliko ste jedan od stotina miliona korisnika WhatsApp-a, verovatno ste primetili jednu malu, ali značajnu promenu u njoj. Od sada ćete moći da vidite kada je neko pročitao ono što ste mu poslali, tako što će dva štiklirana znaka postati plava kada je poruka pročitana.

Mnogi korisnici su smatrali da dva štiklirana znaka koja se pojavljuju u dnu poslate poruke, u stvari prikazuju da su one pročitane, međutim, to znači samo da je poruka dostavljena korisniku, ne i da ju je on otvorio.

Foto Whatsapp

Od sada ćete moći da vidite kada je korisnik primio, a kada je pročitao poruku. Na Androidu držanjem prsta na određenoj poruci pojaviće se ikonica u gornjem delusa slovom “i”, i klikom na nju pojaviće se ove informacije. Kada je reč o iOS-u, dovoljno je prevući prstom u levu stranu i pojaviće se vreme kada je poruka primljena ikada je pročitana.Bilo bi lepo da WhatsApp ovu opciju korisnicima ponudi kao mogućnost, s obzirom da nisu baš svi voljni da ljudi sa kojima se dopisuju u svakom trenutku mogu da vide da li su oni pročitali poruku ili ne.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...