UBISTVO U KOMBIJU: Ubio suprugu, pa sebi pucao u usta

Milan (49) i Katarina (42) Janković nađeni mrtvi u kombiju u blizini kuće. Komšije i prijatelji u šoku jer su supružnici vodili miran i skladan život.Milan Janković, Katarina Janković,  ubistvo, misterija, kombi,

LUČANI – Milojko Janković (49) iz dragačevskog selja Dljin ubio je suprugu Katarinu (42), pa izvršio samoubistvo.
Supružnici su pronađeni mrtvi u kombiju, svega 200 metara od porodične kuće, a zasad niko ne zna motiv zločina koji je šokirao čitavo Dragačevo, u kojem su Jankovići važili za ugledne i imućne ljude.

Tri pucnja

Tragedija se dogodila u subotu po podne, a pucnje su prve čule komšije koje su na nekoliko desetina metara skupljale seno na livadi.
– Iz pravca kombija začula su se tri pucnja. Odmah smo otrčali tamo i zatekli stravičan prizor. Katarinina glava, sva oblivena krvlju, ležala je u Milojkovom krilu. On je nepomičan, u krvi, sedeo na mestu vozača. Odmah smo pozvali policiju i Hitnu pomoć, ali je bilo kasno – pričaju komšije Jankovića u dragačevskom zaseoku Pokraj.

Oni ističu da je celo Dragačevo šokirano tragedijom, pogotovo što su Jankovići važili za porodicu koja nije imala nikakvih problema.
– Nismo čuli da su ikada imali ikakvih nesuglasica, živeli su mirnim i sređenim životom. U selu su imali pekaru u kojoj su pekli prasiće, a u samom gradu, u Lučanima, držali su ćevabdžinicu koja je dobro radila. Nisu se žalili na krizu, a verujemo da im je posao dobro išao jer su u gradu kupili nekoliko nekretnina – pričaju komšije.

Ostavili tri ćerke

Iza supružnika su ostale tri ćerke, a jednoj od njih bližio se 18. rođendan.
– Milojko je poslednjih nekoliko dana bio prilično uznemiren, ali nikome nije palo na pamet da ispituje razloge. Mi smo zanemeli i još ne možemo da verujemo šta se dogodilo jer su oni poslednji za koje smo mislili da im se ovo može desiti. Koliko su mogli, finansijski su pomagali i familiji, živeli su u skladnom braku, niko nema predstavu šta se desilo tog dana – rekli su nam unesrećeni rođaci.

Istraga
UMRLA NA PUTU DO BOLNICE

Prema prvim saznanjima iz istrage, Janković je pucao u suprugu, a potom sebi u glavu.
– Supružnici su zatečeni u kombiju. On je pronađen mrtav, s prostrelnom ranom u glavi, dok je žena davala znake života, ali je preminula na putu do čačanske bolnice – rekao je Zoran Pešić, zamenik višeg javnog tužioca.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...

Comments

  1. […] UBISTVO U KOMBIJU: Ubio suprugu, pa sebi pucao u usta […]

  2. […] UBISTVO U KOMBIJU: Ubio suprugu, pa sebi pucao u usta […]