U POLA SATA SEKSI IGRICA MOŽETE POTROŠITI 144 KALORIJE: Jahaća poza za trbušnjake

Velike vrućine nisu idealne ze vežbanje, ali to ne znači da trening treba u potpunosti izbaciti iz rutine. Dovoljno je više napora uložiti u spavaćoj sobi, jer u pola sata seksi igrica možete potrošiti 144 kalorije.

foto:alo.rs

foto:alo.rs

Misionarski položaj jača bedra i zadnjicu
Ova varijanta misionarskog položaja jača trbušne mišiće, kao i mišiće ruku. Žena treba da legne na leđa, noge savije u kolenima i lagano se rukama podigne od kreveta. To će partneru omogućiti dublju penetraciju i potpunu kontrolu. U toj pozi žena može rukama obgrliti partnera, tako da svu težinu prebaci na noge i time ojača bedra i zadnjicu.

Jahaća poza za trbušnjake
Poza u kojoj je žena glavna i sedi na partneru omogućava joj potpunu kontrolu i veći užitak. Ta je poza idealna je vežbanje stomaka i gornjeg dela tela, a više koristi od nje imaju žene nego muškarci.
Seks uza zid – ruke, bedra i stomak
Seks uza zid prava je vežba za muškarca koji tako trenira ruke, trbušne mišiće i bedra. Žena treba leđima da se nasloni na zid, a partner potom podigne njene noge i obavije ih oko sebe.
„Dogi stajl“ savršen za oboje
Pseća poza u kojoj je muškarac dominantan omogućuje dobar trening i ženi. Žena treba da se spusti na kolena i ruke, a da bi ostala u stabilnom položaju, napeće mišiće ruku, nogu i zadnjice. Isto vežba i muškarac, a ako stoji umesto što kleči, treniraće i mišiće nogu.
izvor:alo.rs
NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] U POLA SATA SEKSI IGRICA MOŽETE POTROŠITI 144 KALORIJE: Jahaća poza za trbušnjake […]