Tri seksi igrice koje uvek pale kod muškarca

Muškarci obožavaju uzbuđenje. Ukoliko svom partneru uzbuđenje pružite na raznim mestima i naoružani uvek nekom novom idejom, nećete pogrešiti i imaćete ga u šaci zauvek.

sex

Seks je igra i zato je treba vešto igrati. Mnoge žene zapostavljaju njegovo značenje i dopuštaju da ih monotonija u koju su upale izjeda iznutra. Ali nema predaje, vreme je da uzmete stvar u svoje ruke. Neće vam trebati mnogo vremena ni truda, samo dobra doza volje i malo hrabrosti. Nakon toga, osetićete se preporođeno, vaš muškarac uzbuđeno i svi će u priči biti zadovoljni, puni energije i elana za nove akcije.

Ovo su tri nestašna trika nakon kojih će vaš muškarac poželeti još. Vreme je da se bacite se na posao.

Donji veš

donji veš

Seksi gaćice mogu biti snažno žensko oružje za podizanje strasti. Odugovlačenje skidanja gaćica je nešto što muškarca dodatno uzbuđuje, produžuje predigru i samim time uzrokuje još bolji seks. Upravo zato je dobro da gaćice na telu ostanu neko vreme. Isto možete napraviti i s grudnjakom ili prozirnom uskom majicom koju možete obući na vlažno ili nauljano telo.

Jezikoral sex

Moć oralnog seksa nikada neće izbledeti. Ukoliko želite da postignete maksimum, ne zaboravite da koristite jezik. Jezik je izuzetno osetljiv deo tela pa je samim time i ključan za dodatno raspaljivanje strasti u krevetu. Isto tako, jezikom možete da napalite svog muškarca lizanjem tačaka na telu kao što su pupak, područje iza ušiju, bradavice i slično.

Masturbacija

masturbacija

Poznato je kako žene koje su potpuno sigurne u sebe i svoju seksualnost nemaju poteškoća s masturbacijom. Upravo to bi trebale da iskoriste kao vrlo moćno oružje. Milovanje pred partnerom može da bude vrlo erotično za vas, ali i za vašeg muškarca. Dovešćete ga do ludila ukoliko mu naredite da gleda, ali ne i da prilazi. Obožavaće vas.

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...