Tri proste stvari kojima privlačite SRODNU DUŠU

Baš kao i svaki drugi cilj, ljubav ostvarujemo korak po korak. Međutim, mnogi prvom i najvažnijem koraku pridaju jako malo pažnje. Ako želite da pronađete idealnog partnera, jako je važno da znate šta želite i možete da ponudite, a u tome će vam pomoći ove tri liste.

Pronađite idealnog partnera

Šta želim od partnera

Navedite deset stvari koje tražite kod idealnog partnera. Potom pogledajte listu i odredite koji kvaliteti su ključni. Na ovaj način ćete razdvojiti želje o stvarnih potreba. Ako ste naveli da želite osobu sa određenim imovinskim statusom ili izgledom, to je želja, a ne potreba. Ista osoba može imati odlične karakterne osobine poput dobrote, empatije i smisla za humor koje su važnije za vezu od površnih želja.

Kvaliteti koje će partner ceniti kod vas

Navedite deset stvari koje će partner ceniti kod vas. Svi imamo svoje jake strane i potrebno je da ih prepoznamo. Na taj način ćemo znati koliko možemo da ponudimo u vezi i samim tim će to samopouzdanje privlačiti potencijalne partnere.

Sopstveni kvaliteti koje možete da dodatno poboljšate

Skromnost je važna pa zato ova lista možda može biti najteža. Zapišite pet osobina koje možete da poboljšate. Na taj način ćete dati sebi podsetnik da niko nije savršen. Zato bi trebalo da prihvatimo pojedine ne tako savršene načine funkcionisanja partnera, sve dok je velika slika veze u redu – posebno ako želimo da ta nas ta osoba prihvati sa svim manama koje imamo.

Naravno, ne postoji garancija da će partner imati svaki kvalitet koji nam je pao na pamet, ali je vrlo verovatno da će imati većinu. Kada jasno znamo šta želimo, u nama dolazi do promene koja nam omogućava da bolje pronalazimo osobe koje poseduju željene kvalitete i izbegavamo one koji ih nemaju.

izvor, foto: 24sata

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...