Tri najveće greške koje solo devojke čine

Solo devojke često prave greške prilikom izbora muškaraca. Postoje tri osnovne greške koje uglavnom sve solo devojke ponavljaju. Ako ste i vi jedna od njih, poslušajte naše savete i popravite svoj stav.

par

1. Ostavljaju utisak nesigurnosti

Čak i žene koje imaju najviše samopouzdanja ponekad slučajno znaju ostaviti utisak nesigurne i nesamostalne osobe kojoj je muškarac preko potreban, a to je jedna od stvari koja najviše hladi muškarce i ubija šanse sledećeg izlaska ili veze.

Možda ne znate ali takav utisak ostavićete ne samo željom za fizičkim kontaktom u javnosti, nego i govoreći ružno o bivšem dečku ili govoreći ružne stari o drugim ženama. Ako negativno govorite o bivšem dečku time negativno govorite i o sebi. Pokazujete kako nosite sa sobom prtljagu bivših veza i kako vam je on treba pomoći nositi. Govoreći pak ružno o drugim ženama ostavljate utisak sopstvene nesigurnosti, te kako tražite potvrdu ili odobravanje za svoje postupke i ono što jeste.

2. Ciljate na njegovu seksualnost, a ne emotivnu stranu

Mnoge žene prave ovu grešku misleći kako su muškarci prvenstveno seksualna bića i misle da ako ga privuku u seksualnom smislu da će uspeti i u emotivnom.

Žene često spavaju s muškarcem u nadi da će na taj način njihovo viđanje prerasti u vezu. U stvarnosti muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva različita pojma, kao dve potpuno različite stvari.

3. Ne znaju prepoznati potencijal za vezu

Ovu grešku bi bilo bolje definisati tako da žene vrlo često vide potencijal za vezu tamo gde ga uopšte nema. Mnoge žene odluku trebaju li uložiti energiju u neki odnos temelje na privlačnosti, odnosno tome koliko ih neki muškarac privlači. Ukoliko osećaju snažnu privlačnost, ignorisaće razum i instinkte, i propustiti videti kako taj muškarac nije potencijal za vezu i neće nikada biti.

Sigurno ste često videli druge žene, a možda se i sami našli u vezi koja vas tišti i u kojoj se ružno osećate, ili zapeli uz muškarca koji ne želi vezu s vama, to je verovatno zbog toga. Vrlo je važno prepoznati upozoravajuće signale (loše ili agresivno ponašanje, nezaintersovanost, varanje, udvaranje drugim devojkama i sl.) već na samom početku treba odustati kako biste se poštedeli daljnjih i sve većih razočarenja.

izvor:ljepotaizdravlje

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...