Tri najprljavija trika da u seksu potrošiš više kalorija

Mnogima je teško da odvoje vreme za teretanu usled brojnih obaveza. Međutim, da li znate za ove “nevaljale” načine da skinete višak kilograma?

Najseksi način da izgubite višak kilograma

1. Ljubljenje sagoreva kalorije

Poljupci nisu dobri samo za vašu vezu, već su odlični i za vaš struk. U proseku, ljubljenje sagoreva između 2 i 5 kalorija u minutu. Međutim, strastveni poljubac može da sagori još više kalorija.

Brojne studije tvrde da prilikom ljubljenja dolazimo do tačke kada dišemo teže, a to je znak da sagorevamo kalorije. Zato ubacite dodatnu dozu strasti ako želite da se rešite viška kilograma.

Seksi savet: Probajte da se ljubite u neobičnim pozama. Više kalorija ćete sagoreti ako stojite ili se krećete nego ako sedite ili stojite.

2. Seks dijeta

Ovo je najbolji način za gubljenje kilograma, a sve što vam je potrebno je seks. Skoro svi mišići, uključujući i noge, ramena i donji deo stomaka su aktivni tokom vođenja ljubavi. U proseku, tokom pola sata seksa možemo da sagorimo i do 200 kalorija.

Seksi savet: Obogatite seksualni život novim pozama kako biste povećali njegov fitnes efekat.

3. Skidanje

Otkopčavanje grudnjaka sa dve ruke može da sagori do 8 kalorija, a ako to činite jednom rukom, sagorećete i do 18 kalorija. Ali to nije sve! Sudeći po jednom italijanskom naučniku, ako muškarac otkopča grudnjak svojim ustima, može da sagori neverovatnih 87 kalorija.

Seksi savet: Probajte da se sa partnerom igrate skidanja odeće bez korišćenja ruku. Ovo će biti zabavno, seksi i odlično za vaše telo.

izvor, foto: 24sata

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...