TOP 5 LEPOTICA: Najatraktivnije ćerke srpske estrade

Na srpskoj estradnoj sceni mlade i lepe ćerke polako izlaze iz senke slavnih roditelja.

jovana mačić, facebook

Deca slavnih roditelja često su u senci svojih roditelja, međutim mnoga odluče da krenu upravo njihovim stopama i izađu iz senke. Na srpskoj estradnoj sceni mlade i lepe ćerke mogle bi da nadmaše svoje roditelje.

Nikolija Jovanović

Foto: Instagram

Kako god krenemo, kada govorimo o atraktivnim ćerkama poznatih, nju svakako ne možemo zaobići. Nikolija Jovanović, ili Niki, kako vam je draže. Lepa, zgodna, pametna, obrazovana i socijalizovana daleko od Balkana, uvek bode oči gde god da se pojavi.

Anastasija Ražnatović

Foto: Facebook

Cecina ćerka, srpska Paris Hilton, Anastasija Ražnatović postala je poznata još u maminom stomaku, a danas je meta paparaca gde god da se pojavi.

Mina Joksimović

Foto: Facebook

Veliku pažnju javnosti privukla je pre nekoliko dana novo otkrivena lepotica ćerka Željka Joksimovića, Mina. Svi smo je pamtili kao devojče sa naočarima za vid, ali nekoliko godina kasnije došlo je do vidne promene, pretvorila se u labuda.

Jovana Mačić

Foto: Facebook

Poznata šminkerka Jelena Maćić “ne gura” ćerku u estradu, ali se ponekada na Fejsbuku pohvali svojom lepoticom. A ko ne bi, kada je zaista prelepa.

Helena Topalović

Foto: Facebook

Ćerka folkera Milana Topalovića Topalka iznenadila je javnost početkom ove godine svojom čestitkom za Božić i svojom lepotom očarala je mnoge.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...

Comments

  1. […] TOP 5 LEPOTICA: Najatraktivnije ćerke srpske estrade […]