Tipovi devojaka sa kojima momci ne žele ništa ozbiljno!

Ukoliko već duže vreme ne možete da ostvarite ozbiljnu vezu, možda spadate u sledeću grupu devojaka…

devojka pored prozora

Kada su u pitanju površni odnosi, momci će progledati kroz prste, međutim pažljivo će birati osobu sa kojom će možda provesti ceo život. Obratite pažnju na sledećih pet tipova devojaka koje su im interesantne, ali nikad ne bi hteli da ih uzmu za ženu.

Gospođica “ja znam sve”

Ovaj tip žene ne može da odoli, ona jednostavno voli da komanduje i nameće svoje mišljenje – to je zapisano u njenom genetskom kodu. Čim je upozna, muškarcu ta vrsta samopouzdanja može da bude zanimljiva, ali vreme pokaže da je zapravo reč o kompleksima i nekome ko želi sve da kontroliše.

Gospođica “mene nećeš zeznuti”

Ona je povređena, istraumatizovana prethodnim vezama i sve svoje znanje namerava da primeni na onom sledećem, a taj je definitivno neće zeznuti i pomoću opreza će “upecati” dobrog muškarca. Toliko je odbrambeno nastrojena i oprezna da s njom muškarac ima osećaj da mora da hoda po jajima, a svaki i najmanji propust se kažnjava unapred smišljenim taktikama.

Gospođica “ja ću te popraviti”

Ona u načelu na početku sve voli i sve joj odgovara, ali vrlo brzo počinju naznake želje za promenom muškarca po modelu koji je ona zamislila. Zašto nosiš te pantalone? Nije li taj tvoj prijatelj budala? Zašto na poslu ne kažeš to i to?… To su samo neki od primera pokušaja menjanja partnera.

Gospođica “ljubomorna na sve što hoda”

Glavno njeno obeležje je nesigurnost. Šta god partner napravio i koliko god se dokazivao, ona ne može da pomogne sebi. Tako će ga smatrati krivim jer je previše prisno pozdravio prodavačicu, razgovarao s koleginicom telefonom… Iako je u principu draga i kvalitetna žena, takav tip policijskog ispitivanja naprosto izludi čoveka.

Gospođica “živim samo za tebe”

Na početku, muškarac je polaskan tolikim nivoom interesovanja za njega, sve dok ne počne da sumnja da je pred njim žena kojoj je cilj – brak ili to da ima nekoga. On je samo neko ko se tu trenutno našao i postao žrtva. Osim toga, on prosto ne može da je ceni kao nekoga ko se u potpunosti podredio njemu. To izaziva osećaj odbojnosti i nepoštovanja.

izvor, foto: cosmopolitan

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...