Svega nekoliko dana nakon rođenja sina, Kim i Kanje imaju užasne vesti!

Zbog veoma komplikovane zdravstvene situacije, najpoznatija starleta na svetu mora da se oprosti od svog sna da ima veliku porodicu, u kakvoj je i sama odrasla.Kim Kardašijan i Kanje Vest

Kako prenose američki mediji, Kim Kardašijan (35) i njenom suprugu Kanjeu Vestu (38) lekari su savetovali da bi drugo dete, koje s u dobili nedavno, trebalo da bude i njihovo poslednje, budući da su obe trudnoće bile veoma komplikovane.

Naime, doktor je rekao Kim da je gotovo izvesno, u slučaju naredne trudnoće, da će imati “placenta accreta”, ozbiljno oboljenje koje može ugroziti život i majke i bebe.

U prvoj trudnoći, kada je nosila sada dvogodišnju Nort, Kim je već prošla kroz to stanje, koje se javlja kada deo ili cela posteljica abnormalno sraste u zid materice. Tada je devojčica na svet stigla hitnim carskim rezom šest nedelja pre termina, a obe su bile u veoma teškom stanju. Osim ovog problema, Kim je tada imala i previsok pritisak, koji je dodatno ugrožavao obe.

Izvori bliski starleti otkrivaju da je ona mirno prihvatila ove vesti, jer je veoma plaši još jednog bolnog porođaja, kakav je bio ovaj sa sinčićem Saintom, koji je na svet došao pre desetak dana.

Ipak, njen suprug nije srećan zbog toga, jer je planirao još nekoliko naslednika.

izvor, foto: 24sata

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...