SVE JE OK ALI NISAM SPREMAN ZA VEZU: Koliko ste puta čuli ovu rečenicu? Evo šta ona znači!

Jeste li ikad bile u situaciji da vam se neki muškarac sviđa, ali dobijete odgovor da trenutno ne traži neku ozbiljnu vezu? I onda ostale malo zatečene jer niste bile sigurne šta to zapravo znači?

osveta svadja

Mi vam donosimo odgovore muškaraca koji objašnjavaju upravo to. I zato ne treba previše oko toga da razmišljate, jer muška su objašnjenja – očekivano – prilično jednostavna, iskrena i racionalna.

“Prema mom iskustvu, kada bih rekao ženama da ne tražim ništa previše ozbiljno, one ili mi ne veruju ili ne slušaju. Pretpostavljaju da ću promeniti mišljenje. Naravno, to može da se dogodi. Ali poznajem sebe dosta dobro. I ako ne tražim ništa ozbiljno, onda je to tako.”

“To znači da se s vremena na vreme nađemo goli u krevetu. I da to ne uključuje nikakva upoznavanja s roditeljima.”

“Možda zvuči već otrcano, ali nemam puno vremena zbog posla. Kada upoznam neku ženu, to joj odmah naglasim. Ne želim nikoga da zavaravam. To nije fer. I zato kada kažem da ne tražim ništa ozbiljno, to je zato jer sam potpuno predan karijeri i nema puno prostora za vezu.”

“To je jednostavno. To znači da muškarca žena ne privlači potpuno. Nikad nisam razumeo zašto žene pokušavaju da analiziraju nešto što je tako jasno. Da mu se jako sviđa, bio bi u vezi s njom.”

“To kažem devojkama kada ne želim da im povredim osećanja jer vidim da to neće prerasti u nešto dublje.”

“Ne znam je li to slučaj kod većine muškaraca, ali sam vrlo oprezan kada je reč o ljubavi. Volim ići polako jer mi je srce jednom već bilo slomljeno. Tako da kad kažem da ne tražim ništa ozbiljno, to je zapravo odbrambeni mehanizam.”

“Zašto o ovome uopšte treba raspravljati? To kažeš kada s nekim želiš samo seks, ništa više.”

“To sam govorio ženama kada nisam hteo da se obavežem. Ali čim sam sreo onu pravu, to se odmah promenilo. Muškarci možda ne traže nešto ozbiljno celo vrijeme, ali verujte mi, kada dođe prava osoba, oni to odmah prepoznaju.”

“To znači da želi seks, ali da ne želi da te vodi kući. To je najblaži način da kažeš devojci “ne sviđaš mi se dovoljno da budemo u vezi.

“Da, to znači da mu se sviđaš. Ali isto tako da je siguran kako isto tako neka druga može više da mu se svidi. Nije prijatno, ali je istina.”

“U 9 od 10 slučajeva je reč o tome da još žali za bivšom. Ne tražim ništa ozbiljno zapravo znači voleo bih da si neko drugi.”

“To znači da muškarac ne želi da planira budućnost s tobom. Žene, tada je najbolje da krenute dalje. Jer inače ćete želeti više, a on to neće hteti da vam pruži”, piše zdravaisretna.hr.

“Zapravo je to činjenica da ćete biti njegova trenutna devojka. Nemojte se zavravati i misliti da će to izrasti u nešto više. Muškarci su impulsivni. Ako vas potpuno želi, ne bi se ustručavao. Samo bi hteo vas. I nikog drugog.”

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...