Svaga devojka zaslužuje takvog: Ovako izgleda kada pravi muškarac voli

Pravi muškarac neće iskoristiti, prisiljavati ili podcenjivati svoju devojku!

 zagrljeni par

Snažan i pravi muškarac ima veliku dušu, još veće srce i snažno samopouzdanje. On je snažan jer može da te podigne kada padneš, jer je njegov zagrljaj mesto gde se osećaš najsigurnijom. Njegova snaga su pažljivost, nežnost i saosećajnost.

On će te primerom naučiti šta je uistinu ljubav. Šta znači pružati i primati ljubav. On će proširiti tvoje srce i otvoriti te da ponovo osećaš nešto puno veće od sebe same.

Naučićeš šta znači živeti u trenutku. Tvoji bivši izbledeće u prošlosti. Nema upoređivanja, niti primisli na to, jer prošlost je završila i ostala je iza vas.

Otkrićeš ponovo šta znači govoriti istinu. Otkrićeš da se ne moraš bojati reći svoje iskreno mišljenje bez straha da ćeš započeti svađu ili ga uvrediti, jer on oberučke prihvata sve što imaš da kažeš i ne želi se svađati nego zajedno s tobom istražiti sve tvoje stavove.

Osećaćeš se sigurnom. On će ti dati snage da slediš svoje snove i strasti, da ponovno oživiš svoju dušu i ciljeve. Ono nepoznato što te je nekada plašilo, sada postaje avantura u koju si spremna da kreneš.

Pokazaće ti šta ljubav znači i šta ona ne znači. Neće te iskoristiti, prisiljavati ili te podcenjivati.

Naučiće te kako da nastaviš dalje i u najtežim periodima. Otkrićeš da je u redu pasti na kolena i da odustajanje i povlačenje ne moraju biti jedine opcije kada su pred tobom teška vremena.

Naučiće te da pažljivost, nežnost i saosećajnost nisu slabosti nego velika snaga.

Naučićeš šta znači kompromis, ali isto tako i držanje svojih principa kod stvari koje su ti važne.

On će ti otkriti šta znači stvoriti srećan dom, predivnu porodicu i bolju vezu sa svim osobama koje voliš. On će te naučiti kako da se bolje zbližiš s drugima jer ti je pokazao kako da se potpuno zbližiš s njim.

On će te naučiti puno stvari, ali najvažnije od svega, naučićeš da nije samo na njemu da stvori tvoju najbolju ljubav ikad, nego na vama oboje. A s takvim muškarcem pored sebe ti to i možeš.

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...