Suprotnosti se privlače – ali samo ove kombinacije mogu i da ostanu zajedno!

Mnogi su imali priliku da se uvere u ono da se “suprotnosti privlače”, ali i u to da posle nekog vremena upravo te suprotnosti postaju momenat razdora u vezi. Ipak, neke čudne kombinacije mogu da opstanu – proverite da li je vaša među njima.

Čudna ljubav

On ima oko 20, vi 25 i više

Šanse za opstanak: Slabe.

Većina mladih momaka nije još spremna za ozbiljnu vezu. Pa ako vi već smišljate imena za decu i planirate stambeni kredit, on nije u tom filmu.

ALI: I momci u dvadesetim se mogu smiriti, samo im treba malo više vremena da se naviknu na monogamiju i ne smeju da se osećaju kao da ih pritiskate. Ako ste spremni da se strpite dok se slože kockice, cenite njegov smisao za humor i energiju (posebno onu u spavaćoj sobi!) i to što se retko umara.

On ima 30 i više, vi oko 20

Šanse za opstanak: Odlične.

Stariji muškarci obično pružaju veću stabilnost i povezanost od onih u dvadesetim. Nadajmo se da je ovaj završio sa svojom “neodgovornom” fazom.

Vi imate novac, on spaja kraj s krajem

Šanse za opstanak: Slabe.

Muškarce i dalje odgajaju tako da veruju da oni moraju da zarađuju više, tako da bi mogao da se oseća kao da nije dorastao očekivanjima.

ALI: Zamolite ga za pomoć na području za koje ima posebne veštine. Nebitno da li je reč o njegovom poznavanju političke situacije ili sposobnosti da popravi bilo koji aparat u kući. Kada mu dokažete da su i druge stvari u vezi važne, shvatiće da vam je potreban i da u njemu vidite jakog partnera.

On ima novac, vi spajate kraj s krajem

Šanse za opstanak: Dobre.

Mnogi muškarci pokazuju naklonost ženama kupujući im stvari koje inače ne bi nikada imale i vodeći ih na mesta na koja same ne bi mogle. Takvim postupcima doslovno se jača njihova veza.

On je povučen, vi ste otvoreni

Šanse za opstanak: Možda.

Vi želite da se družite s ljudima koje volite. Možda će u početku pratiti vaš tempo, a kad se povuče (a to će se dogoditi kad-tad), bićete frustrirani.

ALI: Zadovoljite svoju potrebu za društvenim životom i redovno se nalazite s prijateljima, a njega vodite samo u važnim prilikama. I kad napokon izađe s vama, ne vucite ga na plesni podijum, nego ga upoznajte s ljudima i istaknite pritom ono što im je zajedničko.

On je otvoren, vi ste povučeni

Šanse za opstanak: Slabe.

Socijalna interakcija osigurava ispunjenje očekivanja i status pa će podrazumevati da ćete se družiti u njegovom svetu i da nećete biti tihi, namršteni i zlovoljni.

ALI: Ako se potrudite nakon što vas pozove na neki događaj, pokazaćete da vam je stalo do njega. Raspitajte se o ljudima koji će tamo biti, spremite se za čavrljanja o temama koje bi mogle iskrsnuti… Predložite izlazak s njegovim prijateljima koje ste upoznali i koji vam se sviđaju.

On je opušten, vi ste organizovani

Šanse za opstanak: Dobre.

Iako ponekad može doći do prepirki. Njegov opušten stav je jedan od razloga zašto vam je privlačan i pomoći će vam da se i sami malo opustite.

Vi ste opušteni, on je organizovan

Šanse za opstanak: Dobre.

Kad žena uz sebe ima nekoga ko je organizovan, oseća se sigurnije, a oboje ćete uživati dok mu pomažete da se malo relaksira.

izvor, foto: 24sata

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...