Studentkinja prodaje svoju nevinost: Za 400.00 dolara, zašto ne bih to uradila? (FOTO)

Kada je u pitanju njihova nevinost, većina žena čeka na pravog čoveka, dok druge više vole da sečekaju pravu cenu. Jedna od njih je Elizabet Rejn, 27, koja je rešila da postavi na svom sajtu aukciju za svoju nevinost i očekuje da dobije bar 400.000 dolara u zamenu za seks.

Elizabet je postavila svoje provokativne fotografije na sajtu na kom će se održati aukcija, a na svim slikama sakriva lice.

SEKS JE SAMO SEKS

Ova studentkinja medicine, iako je nevina, ima vrlo slobodan odnos prema seksu.

– Razlog je uglavnom u novcu. Nemam nikakvu emocionalnu povezanost sa mojom nevinošću, pa mi je zato ovako lako da to uradim. U stvari, zašto NE BIH to uradila? To je lak i primamljiv način da zaradim novac. Seks je samo seks – rekla je Elizabet za “Dejli mejl”.

Elizabet kaže da joj je razumljivo to što, za većinu žena, gubitak nevinosti predstavlja značajan trenutak u njihovom životu. Ali, za nju, to je samo fizički kontakt i ništa više od poslovne transakcije.

Ona nikada nije imala nikakv oblik seksa i ni jedan muškarac ju je nikada nije video golu. Ni ona nikada nije videla uživo golog muškarca:

– Zabavljala sam se obično ne više od 2-3 meseca i nikada nisam imala pravog dečka. Nikada nisam osećala da sam se sa nekim tako jako povezala da bi me naveo da pomislim da je seks bilo šta više od običnog fizičkog čina. Volim momke, ali nikada ni sa jednim nisam imala jaku emocionalnu povezanost i nikad nisam bila zaljubljena- rekla je Elizabet.

RODITELJI JE PODRŽAVAJU

Roditelji i prijatelji je veoma podržavaju u ovoj odluci, dok je njen brat i dalje skeptičan, jer ima moralne dileme i plaši se za njenu bezbednost. Međutim, on veruje Elizabet i smatra, kao i njeni roditelji, da je to pametna odluka. Ona tvrdi da to nije uticalo na lep odnos koji je uvek imala sa svojom porodicom.

Elizabet je otvorila svoj blog pre nekoliko mesci “Razmišljanja nevine ku**e”. Na svom blogu, ona odgovara na pitanja poput: “Da li je to prostitucija?”, “Kakav lekar će devojka poput nje jednog dana postati?” i Da li nevina ku**a može da bude feminstkinja?”. Aukcija počinje 1. aprila na njenom sajtu, a budući da je prostitucija ilegalna u Americi, Elizabet je našla agenta i P.R-a u Sidneju, u Australiji, gde je stav zakona prema prostituciji manje rigorozan nego u njenoj državi, te će zato moći da obavi svoju “transakciju”.

NIJE JOJ BITNO KO JE ON

Elizabet će odlučiti ko je pobednik aukcije i tvrdi da će sve biti 100 posto legalno. Ona će plaćati porez i čak 35 posto zarade će donirati u dobrotvorne svrhe. Celu proceduru, kako kaže, zna samo njen agent, a ona će najverovatnije odabrati onog ko ponudi najviše para, bez mnogo pogovora.

– Nije mi bitno ko je on, samo da nije sociopata. Važno je da se dobro slažemo od početka i biću srećna. Uradiću malu proveru kroz komunikaciju sa njim pre samog čina, verovatno preko Skajpa. Ako se ne budem osećala bezbedno, onda neću prihvatiti – rekla je Elizabet.

NJENE MERE SU:

Visina: 178 cm

Težina: 59kg

Mere: 75A-66-91

Boja kose: plava

Boja očiju: zelena

Iako nije otkrila sve detalje “razmene dobara”, Elizabet je rekla da će onaj kog izabere uživati u 12 sati njenog društva u hotelu sa pet zvezdica, sa obezbeđenjem i porodicom i prijateljima koji će u svakom trenutku znati gde se ona nalazi.

Ako se nadate da će Elizabet imati srećan kraj sa svojim izabranikom, kao u filmu “Zgodna žena”, prevarili ste e.

– Znam šta radim i toliko dobro poznajem sebe, da znam da me ovo neće emotivno slomiti. Za mene, to nije ništa drugo do transakcije za jednu noć i nikako neću moći da stvorim bilo kakvu emotivnu povezanost sa tom osobom. Mislim, svaka devojka rizikuje da joj se to desi, bila ona plaćena ili ne- zaključila je Elizabet.

DRUGE DEVOJKE KOJE SU PRODALE SVOJU NEVINOST NA INTERNETU:

 

  • U oktobru 2012, brazilska studentkinja Katarina Miljorini, 21, pojavila se u australijskom dokumentarcu “Traže se device”, gde je objavila da je stavila svoju nevinost na prodaju. Na kraju je prodala svoju nevinost za 485.000 funti jednom pedesettrogodišnjem japanskom milioneru.
  • Ipak, Miljorini je rekla da je sve bila nameštaljka za dokumentarac i da ona nikada nije dobila novac, niti spavala sa milionerom. Sledećeg novembra ona je ponovo objavila da vraća svoju nevinost na aukciju za minimum 62.000 funti.
  • Godine 2009, Alina Percea, 18, stavila je svoju nevinost na onlajn prodaju, da bi mogla da plati svoje školovanje. Pobednik je bio četrdesetpetogodišnji italijanski biznismen. Ona je izjavila da ju je on odmah privukao fizički, pa je zato i uživala u samom činu.
  • Godine 2004, Rouzi Rid, 18, iz Londona, prodala je svoju nevinost četrdesetčetvorogodišnjem ocu dvoje dece za 8400 funti. Posle je izjavila da je danima plakala zbog svoje odluke.

izvor, foto: blic

NAJČITANIJE:

You may also like...