STANIJA: Ava je ušla u VB zbog seksa! (VIDEO)

“Kad smo išle na pusto ostrvo u “Survajveru”, Ava je predlagala momcima…znaš. Pošto je njoj idol ona što je TO uradila i pobedila u “Velikom Bratu”. Znači samo je čekala da uđe da uradi isto!”, sa oduševljenjem pričala je straleta Memi koji je jedva dočekao da “dolije ulje na vatru”

foto:kurir

foto:kurir

RAT STARLETA NA POMOLU? Finalne večeri “Farme“, pred sam izlazak iz rijalitija, Stanija, Ognjen i Memo razgovarali su o tome ko bi sledeći mogao da uđe na imanje i kako bi to izgledalo u kombinaciji sa Ekremom. Slikar je odmah našao priliku da oplete po hrvatskoj starleti Avi Karavbatić i to na najružniji način, dok je njena koleginica po “Plejboju” Stanija ponavljala da je Karabatićeva luda devojka i da joj je idol bila Marijana Nemeš zbog seksa pred kamerama.
Da nije džentlmen, Memo je pokazao čim se spomenulo ime Ave, odmah je počeo da prepričava njihov susret u kome ju je sreo u jednom kaficu u Sarajevu u pola sedam, gde je ona pojela 28 baklava, i spopala Aldena Hadžikarića, učesnika “Velikog Brata” 2010. godine, da je ubaci u taj rijaliti uz obećanje da će svašta raditi pred kamerama.

foto:kurir

foto:kurir

– Ona je tad pričala Aldenu “Reci mu da ću se z*uzit, evo ovako“, i nabija se, a on priča sa nekim na telefon, a ona nastavlja “reci mu da ću se ka*rat’“, i nije prošlo pet dana, ona je otišla u “Brata” – rekao je Memo, dok se Stanija sa zadovoljstvom kikotala.

foto:kurir

foto:kurir

– Je l’ to o Avi pričaš? Ja bih nju Ekrema zajedno u neki rijaliti, kakva bre Vendi, ova je za nju… Ava je luda devojka! Ona je nešto na granici malo ludila! – prokomentarisala je Stanija i uporno zapitkivala Haljevca da joj otkrije da li je Ava imala seks u “Velikom Bratu”.

– Samo još nešto da kažem, kad smo išle na pusto ostrvo u “Survajveru“, Ava je predlagala momcima…znaš. Pošto je njoj idol ona što je TO uradila i pobedila u “Velikom Bratu”. Znači samo je čekala da uđe da uradi isto! Ne verujem! – nastavila je starleta sa ogovranjem uz primetno oduševljenje.

Pogledajte kako su Memo i Stanija sočno opleli po Karabatićevoj:

izvor:kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...