Šta žene žele u 2016: Novac, ljubav ili manje kilograma?

Da li ste već sastavile spisak želja za 2016. godinu?

devojka pije caj

U zanimljivoj studiji portala Refinery29 koja je obuhvatila preko 1000 žena, svaka dama je bila upitana da otkrije i posloži svoje prioritete kada su u pitanju želje za nastupajuću godinu. Naravno, anketare su najviše zanimale one krupne, velike želje, a ne one simpatične i realne, poput novih patika ili članarine u fitnes centru koje se samo prenose, iz godine u godinu.

Odgovori su bili prilično usklađeni. Da počnemo od početka. U top 3 su zdravlje, regulisanje težine i novac. Zanimljivo je da su dame koje pripadaju generaciji Millennial na prvo mesto stavile novac.


Prema studiji čak 45 % ispitanih žena ne namerava uopšte da donese neke bitne odluke za 2016, dok 41% veruje da neće odustati od svojih ciljeva i da su te odluke životne, te se ne vezuju za određenu godinu. Ipak, pesimizam očito vlada  među ženama jer polovina ispitanih ne veruje da će uopšte ostvariti svoje ciljeve i želje.

Drugi deo studije je pokrio upravo pitanja vezana za ostvarenje želja. I tu su nas sačekali zanimljivi rezultati. Naime, iako 91% ispitanih veruje da su njihove želje krajnje realne i ostavljive, samo se 5% dama do sada pridržavalo obećanja i trudilo da ta ista ostvari.

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...