ŠTA VI MISLITE: Ova žena tvdi da je previše lepa i da zato ne može da nađe dečka

Rešila je da sa ženama podeli iskustva o tome kako je to biti prelep.

paula dzejn alen

Pola Džejn Alen (33) iz Eseksa ima poteškoća sa pronalaženjem partnera, pa je zato pre pet godina rešila da okuša sreću sa sajtovima za pronalaženje partnera.

“Vitka sam, sa dugom plavom kosom i plavim očima, a u prošlosti sam se bavila manekenstvom”, priča Pola za medije, dodajući da nije uspela da pronađe muškarca koji bi u njoj video nešto više od „parčeta mesa”.

Zbog toga je rešila da proba da nađe dečka da dejting sajtovima, a podstaknuta pričom Veriti Braun, rešila je da i ona ispriča svoja ljubavna iskustva.

“Videla sam da se Veriti nada da će naći „normalnog” dečka kada smrša. Moram da joj poručim da neće, već je tek tada očekuju nevolje. Tada će doći muškarci koji žele samo da sedite pored njih i ćutite, poput neke lutke”, ogorčena je Pola.

Ona je, kako kaže, pokušala da nađe sreću na ovakvim sajtovima jer svi nude spajanje klijenata na osnovu zajedničkih interesovanja:

“Međutim, to ništa ne znači. Muškari prosto očekuju od mene da budem lutka. Kada sam par puta rekla par inteligentnijih rečenica ili citata, nikada mi se više ne bi javili. To me je frustriralo pa sam na kraju potpuno digla ruke”, poverila se Pola medijima.

Pola je na kraju ipak pronašla ljubav. Naime, nekoliko dana nakon što je potpuno digla ruke od virtuelnog traženja ljubavi, srela je Marka, dečka sa kojim je izlazila pre 14 godina, a sada se udala za njega.

You may also like...