Šta sve spakovati u torbici za maturu?

Ahh… sezona matura! To je možda najuzbudljiviji period u godini svih srednjoškolaca.

Devojke se mesecima pripremaju za matursko veče. Pored haljine, ne zaboravite da je vaša torba jednako važna. Ona spaja ceo izgled i čini da izgledate zanosnije.

Pogledajte šta se obavezno treba naću u vašoj torbici za matursko veče!

Prvo: Perfektna torbica

Potrebna vam je torbica koja izgleda upadljivo, jer matursko veće nije noć kada treba izgledati previše ozbiljno. Odaberite torbicu koja će se uklopiti sa vašom odevnom kombinacijom. Clutch torbe su najbolje rešenje, a mi preporučujemo modele sa metalik akcentima.

Parfem

Mali parfem je obavezan u torbici za matursko veče. Pored staromodnih mirisnih buketa na ruci, koji možda ne odgovaraju vašoj haljini, uvek je bolje i praktilnije rešenje mali miris u torbi kojim ćete se namirisati tokom večeri.

Sjaj za usne

Svi volimo sjaj za usne. Ali da li bi iko želeo da poljubi masne usne? Definitivno ne. Potreban vam je kvalitetan sjaj za usne, koji će vam dati savršenu boju i suptilni sjaj vašim usnama.

Korektor

Vi ste mladi. Zašto bi želele da stavljate debele slojeva pudera i korektora na prelepoj koži? Potreban vam je korektor lagane teksture koji će pokriti sitne nedostatke i tamne krugove oko očiju.

Komplet za šivenje

Mali kompleti za šivenje može vas spasiti u mnogo navrata. Praktično upakovan, sa nekoliko iglica, šrenasli, sa koncem i zihernadlama, neće zauzeti mnogi mesta u vašoj torbici, a svakako vam može biti od koristi.

Novo na našem tržištu. Veliki izbor original esencija francuskih parfema. PERFUME WORLD – VODEĆI LANAC GRČKIH PARFIMERIJA sada i na našem tržištu. Predstavništvo se nalazi u Tržnom centru Millennium, Kneza Mihaila 21, Beograd, 063 170 31 34

You may also like...