ŠTA SE KRIJE ISPOD GAĆICA: Trougao vole moralne, brazilku samosvesne…

Intimna frizura otkriva njenu ličnost i želje u krevetu. Dame koje vole prirodno veoma su praktične, dok one koje uklanjaju sve dlačice znaju šta hoće i kako da dođu do svojih ciljeva.

Intimna frizura

Kako bi vaši intimni delovi tela bili uredni, deo rutinske nege je i depilacija bikini zone. Ali kako je intimna frizura i sredstvo zavođenja, mnoge dame imaju precizno definisanu sliku onoga što se krije ispod gaćica.

Saznajte šta vaša intimna frizura govori o vama.

Prirodna frizura
Reč je o klasičnoj depilaciji koja je bila vrlo popularna osamdesetih godina, a odnosi se na odstranjivanje dlačica jedino oko bikini zone, odnosno onih koje ne želimo videti na plaži izvan ivica kupaćeg kostima.

Takva frizura opisuje ženu koja voli prirodnu lepotu i praktičnost, pre svega. Skromna je osoba koja zna što hoće i ne voli da privlači previše pažnje.

Trougao
Ovaj tip depilacije spada u najčešću intimnu frizuru koja depilacijom, osim prepona i bikini zone, obuhvata veći deo dlačica i na intimnom delu ostavlja prirodni trougao.

Ovaj tip depilacije opisuje dinamičnu ženu koja voli promene, ali istovremeno i sigurnost. Reč je o moralnoj osobi koja se samo ponekad voli poigrati s seksepilom.

Čiroki frizura
Kao što i samo ime kaže, ova intimna frizura je linija čija debljina zavisi od želje dame, a najpopularnij je bila devedesetih godina. Nakon depilacije, dlačice ne ostaju prirodne dužine, već se skraćuju.

Takav način depilacije otkriva otvorenu i komunikativnu osobu koja se ne boji promena i novih životnih prepreka, voli avanture, ali sve u granicama.

Brazilka
Brazilska depilacija podrazumeva uklanjanje svih intimnih dlačica. Ovo je trenutno jedna od najpopularnijih depilacija koju, osim ponosnih vlasnica koje za lepotu trpe popriličnu bol, vole i pripadnici jačeg pola.

Brazilka opisuje slobodne i sigurne žene koje su svesne svog seksepila i žele dodatno da ga istaknu. One znaju šta žele i kako da dođu do svog cilja.

izvor, foto:telegraf

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...