Šta muškarci zaista misle o vašem telu

Možda će vas ovo šokirati, ali muškarci drugačije gledaju na vaše telo nego vi. Kada se vi pogledate u ogledalu, vidite sve moguće mane, ali kada vas muškarac pogleda, on vidi ženu s kojom bi voleo da završi u krevetu pre ili kasnije.

Kada se vi pogledate u ogledalu, vidite sve moguće mane, ali kada vas muškarac pogleda, on vidi ženu s kojom bi voleo da završi u krevetu pre ili kasnije

Koliko god da nešto ne volite kod sebe, uvek će se naći muškarac kojem to neće biti bitno ili koji to neće ni primećivati.

Nisu svi muškarci isti, iako postoji čvrto uverenje da jesu, pa vas ne vide svi oni na isti način. Muškarci vaše telo vide na tri načina i nijedan od njih ne poklapa se sa načinom na koji vi vidite sopstveno telo.

1) ONI VIDE ONO ŠTO VAS ČINI ŽENSTVENOM

To znači da kada muškarac pogleda u vas, on odmah primeti one stvari koje vas čine ženom: grudi, kukove, zadnjicu, obline, pa čak i način na koji hodate. Skoro je nemoguće da jedan muškarac primeti išta drugo kod vas dok ne pročita vaše telo koje govori „Ja sam žena“. Opušteni listovi na vašim rukama nisu na njegovoj listi. Vaš celulit nije na njegovoj listi. Vaše strije nisu na njegovoj listi.

2) ONI VIDE ONO ŠTO VAS ČINI JEDINSTVENOM

Okrnjeni zub kojeg se stidite? On misli da je divan. Celulit? Ne vidi ga jer je preblizu vašoj zadnjici, koja mu je sigurno zanimljivija. Ne sviđaju vam se vaše tanke usne? On mnogo voli kad mu se osmehnete. Kada muškarac primeti neki deo vašeg tela koji smatrate odvratnim, on misli da vas to čini jedinstvenom.

 

3) ONI VIDE ONO NA ŠTA KONSTANTNO SKREĆETE PAŽNJU

Kada se konstantno žalite na nešto u vezi sa svojim telom, njegova želja za vama će se smanjiti. Drugim rečima, počećete da ga odbijate od sebe. Prekinite da tražite sebi mane i budite samopouzdani, istaknite svoje najbolje atribute, jer ćete na taj način učiniti da vas želi još više.

4) MUŠKARCI VOLE PRAVE ŽENE

Nema ništa čudno u tome što on gleda gole, „savršene“ devojke u časopisima i na internetu. I normalno je da i vi osećate pritisak da budete savršene, ali ne treba zbog toga da se takmičite sa njima po svaku cenu. I budite sigurni u jedno: muškarac će uvek pre da izabere pravu ženu nego „savršenu“ barbiku.

5) SLAVITE SVOJE TELO

Naravno da želite da imate zdravo i zategnuto telo. Ali u međuvremenu, ne dozvolite da problemi koje imate sa svojim telom utiču na njegovu želju za vama. Vi zaslužujete svu njegovu pažnju.

izvor, foto: blic

NAJČITANIJE:

You may also like...