SRPSKA MONIKA BELUČI: Ova devojka je dublerka italijanske lepotice! (FOTO)

Misica i glumica Dragana Atlija u Kusturičinom filmu, u scenama koje zahtevaju akrobatske pokrete i gipkost tela, menja slavnu glumicu.

Monika Beluci Dragana Atlija

Misica Dragana Atlija (30) dublerka je italijanske lepotice Monike Beluči u Kusturičinom filmu “Na mlečnom putu“. Dragana će izvoditi sve opasne scene koje zahtevaju akrobatske pokrete i veliku gipkost tela. Atlija je svoju karijeru u manekenstvu započela kada je predstavljalaSrbiju na takmičenju za mis sveta u Kini, 2008. godine.

Lepa Srkpinja rođena je 1983. godine u Kninu, a odrasla je u Beogradu. Svojom lepotom uspela je da osvoji brojne obožavatelje, a pod zastavom Srbije takmičila se na Izboru za mis sveta u Kini, 2008. godine. Nakon toga, ponela je titulu mis bikini šarma, a 2009. godine nas je predstavljala na Izboru za mis univerzuma na Bahamima.

Foto: Miss Universe Organisation

Nakon manekenske karijere, prelepa Dragana oprobala se i u glumačkim vodama. Osvojila je strane producente i pojavila se u čak četiri filmska ostvarenja koja su se u poslednje dve godine snimala u Srbiji. Trenutno je angažovana na dva velika projekta “Na mlečnom putu” i “Everli”.

Imala je uloge u filmovima “November Man”, “Ironclad” i “Tree Days to Kill”.

Foto: Miss Universe Organisation

Atlijeva se dugi niz godina bavi fitnesom, te je bila idealna za dublerku Monike u scenama koje zahtevaju akrobatske pokrete i gipkost tela. Studira “R & B Koledž” i govori nekoliko svetskih jezika − engleski, španski i italijanski.

Srpska lepotica već ima brojne fanove na društvenim mrežama koji prate svaki njen korak. Gomila pratilaca podržava mladu manekenku u njenoj želji da se jednog dana bavi glumom.

Foto: Promo

izvor, foto:telegraf

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...