Spremna si za nešto bolje i lepše: 7 znakova da si ga konačno prebolela!

I samo je pitanje kada će nova ljubav zakuctai na vrata!

devojka sa cvecem u kosi

“Ukoliko me ne možeš podneti kada sam najgora, sigurno me ne zaslužuješ ni kada sam najbolja”, izjava je fatalne plavuše, Merlin Monro, sa kojom se u potpunosti slažemo.

Kada ste zarobljeni u vezi sa osobom koja nije prisutna u trenucima kada vam sve lađe tonu i smišlja razloge zbog kojih ne može da trpi vaše promene raspoloženja, možda je vreme da se oslobodite tog nevidljivog kaveza. Muškarcu koji beži od problema ne bi trebalo ostavljati mesto u vašem srcu.

Da, raskidi jesu teški i budite sigurne da ćete noćima plakati, skrivati se u svojoj sobi, odbijati hranu, ali zastanite na trenutak! Da li je bilo koji dečko na svetu vredan tvojih suza i propuštanja uživanja u svoj toj ukusnoj hrani? Naravno da nije!

Svakako će biti čudno navići se na novonastalu situaciju, međutim život singl devojke ima hiljadu prednosti, na koje si verovatno zaboravila u periodu zaljubljenosti. Jedna od takvih je upravo spoznaja da zaslužuješ bolje, zbog čega ćeš se ponovo osećati izuzetno.

Pogledaj 7 jasnih pokazatelja da se napokon nalaziš u fazi kada ti više nije stalo do bivšeg i da si spremna za nešto bolje u svom životu:

# Jasno ti je da niko nema svog savršenog para

Možeš biti u vezi i godinama, ali u jednom trenutku biće ti jasno da tamo negde ipak postoji osoba koja ti je verovatno dosta sličnija i sa kojom bi se slagala mnogo bolje.

# Pevaš dok se tuširaš

Posle raskida ipak dođe onaj period kada počneš da se smeješ svom odrazu u ogledalu i uživaš u svom postojanju.

# Ponovo uživaš u hrani

Fokus ne bi trebalo da ti bude na tome da budeš nečija ideja o savršenstvu, već na tome da budeš srećna. Iz tog razloga slobodno se opusti uz sve te ukusne kolačiće.

# Počinješ da praviš planove za budućnost

Nakon preživljenog stresa i isplakanih suza, ponovo osećaš uzbuđenje u vezi sa noćnim izlascima, odlaskom u bioskop ili na letovanje.

# Diskonetovana si

Jasno je da si ga prebolela ukoliko prođu sati, a da ne pogledaš u telefon i ne proveriš notifikacije na društvenim mrežama.

# Shvataš šta je falilo u vašoj vezi

Kada prekinemo svaki odnos sa partnerom, uglavnom se sećamo samo prijatnih momenata zbog kojih zapravo i žalimo. Međutim, uvek dođe vreme kada shvatiš da ta veza možda i nije bila tako savršena.

# Usuđuješ se da pričaš o svom iskustvu

Prijateljima napokon možeš da ispričaš kako si se osećala tokom svog perioda tuge. Zapamti, bolji dani će doći, a ti si sada spremna da ih prigrliš.

Kada si potpuno sigurna da si prebolela bivšeg partnera, napokon možeš da uživaš u čarima života singl devojke, a sigurno ti je već jasno šta to znači…Muvanje, dopisivanje i gledanje svih tih slatkih momaka ponovo ti je dozvoljeno!

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...