SORAJA UHVAĆENA U LAŽI: Stanija snimala telefonski razgovor sa Matijom i objavila ga! (VIDEO)

Stanija je snimila razgovor između nje i Matije, kojeg je prema Sorajinim tvrdnjama oralno zadovoljavala, u kom tvrdi da je sve izmišljeno.

stanija, soraja

Rat starleta se zahuktava.
Iako je Soraja prošle nedelje izašla u javnost sa informacijom da je Stanija Dobrojević oralno zadovoljila njenog druga Matiju, ispostavilo se da je u pitanju izmišljotina.

Stanija je naime, u telefonskom razgovoru sa Matijom, inače dobrim prijateljem njenog bivšeg dečka, otkrila da je u pitanju izmišljotina, a Sorajine navode demantovao je i Matija, uz tvrdnju da je Vučelićeva luda i da je sve izmislila zato što ne voli staniju Staniju.

“Prvo mi je bilo strašno jer si bio Milanov prijatelj, a ja sam se sa njim dugo zabavljala. Ono veče jedino što sam radila jesam te pitala stalno za Milana”, rekla je Stanija, dok se Matija sve vreme pravdao kako nije ništa rekao.

“Pa to je Soraja ljuta na tebe očigledno nešto. Ja sam poludeo, nije mi dobro kad sam pročitao. Ti misliš da meni treba to u životu”, rekao je Sorajin drug i dodaje da je njegova žena ljuta na njega zbog natpisa da ga je Stanija oralno zadovoljavala.

” Samo da ti kažem nešto. Meni to ne treba u životu. Žena je ljuta na mene. Taman sam ispeglao i sad neće da čuje za mene. Poludela je”, pravdao se Matija.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...