SMRT STUDENTA NA BULEVARU: Majka čula kako joj sina ubijaju kola!

Potresno: Dok je telefonom razgovarao s majkom Jasnom, na Stefana Stankovića (20) naleteo tramvaj i odbacio ga pod vozilo Hitne pomoći.Stefan Stanković

Tragična smrt… Stefan Stanković

 

BEOGRAD/ČAČAK – Student Građevinskog fakulteta Stefan Stanković (20) iz Čačka razgovarao je s majkom telefonom u trenutku kad ga je na Bulevaru kralja Aleksandra udario tramvaj i bacio pod točkove vozila Hitne pomoći.

Nesrećna Jasna Stanković tako je čula trenutak kad je zauvek ostala bez sina, iako u prvom trenutku nije bila svesna šta se u tom kobnom trenutku desilo.

Tragedija se, podsetimo, dogodila u utorak, a nesrećni Stefan izdahnuo je na licu mesta.

Saznali iz medija

– Jasna se redovno sa sinom čula telefonom. Stefan je studirao u Beogradu i ostalo mu je bilo da položi još samo deo jednog ispita i očisti prvu godinu studija. Jasna ga je nekoliko puta zvala tog dana, ali nije bio dostupan. Javio joj se tek oko 14.30, a u tom momentu bio je negde na ulici. Nekoliko trenutaka kasnije Jasna je odjednom čula zavijanje sirena kola Hitne pomoći, a onda i tup udarac. U tom trenutku nije znala o čemu je reč pošto se veza prekinula. Pokušala je još nekoliko puta da dobije Stefana, ali se Stefan više nije javljao – priča rođak porodice Stanković.

Strašno... Porodica prepoznala patike i shvatila šta se desilo StefanuStrašno… Porodica prepoznala patike i shvatila šta se desilo Stefanu

Najstrašnije slutnje obistinile su se nekoliko sati kasnije.

– Stefanova devojka Milica čula je za tragediju na vestima. Ubrzo su se pojavile fotografije s mesta nesreće, a ona je prepoznala patike koje je nosio Stefan. Odmah je obavestila njegove roditelje. Od tog momenta majka Jasna ne prestaje da plače. I ona i otac Goran su u potpunom očaju jer su željno iščekivali Stefanov dolazak u Čačak. On se radovao letu u Čačku, svi smo ga čekali. A eto… Još ne verujemo da ga više nema – pričaju komšije iz Nemanjine 25 u Čačku.

Na ulazu zgrade u kojoj je Stefan živeo prijatelji i komšije juče su ostavljali cveće.

Sahrana danas

Nesrećni mladić biće sahranjen danas u 15 časova na čačanskom groblju. On je, podsetimo, poginuo u nesreći kakva se ne pamti.

Mladić je tridesetak metara od pešačkog prelaza pokušao da pređe Bulevar kralja Aleksandra. Uspeo je da pređe jednu traku i dođe do ostrva s tramvajskim šinama, ali je u tom trenutku ugledao Hitnu pomoć kako ide šinama. Pokušao je da izbegne kola i zakoračio je unazad, ali nije video da je iza njega tramvaj. Od udarca u tramvaj Stefan je bukvalno podleteo pod Hitnu pomoć – ispričao je izvor Kurira s uviđaja.

Nesreća... Vozač tramvaja je svirao, ali ga Stefan nije čuoNesreća… Vozač tramvaja je svirao, ali ga Stefan nije čuo

Kako se dogodila nesreća

– Stefan pokušava da pređe Bulevar kralja Aleksandra
– stiže do sredine Bulevara, gde su tramvajske šine
– vidi kako mu s desne strane dolaze kola Hitne pomoći
– da bi ih izbegao, Stefan je koraknuo unazad
– nije primetio da mu s leva nailazi tramvaj
– od udarca u tramvaj Stefan je podleteo pod točkove kola Hitne pomoći

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...

Comments

  1. […] SMRT STUDENTA NA BULEVARU: Majka čula kako joj sina ubijaju kola! […]