SLATKA MOJA: Ljubavni saveti prijatelja koje treba ignorisati

Koliko ste samo puta poslušali nečiji savet i zažalili zbog toga? Određena univerzalna pravila, kada je tumačenje ponašanja muškaraca u pitanju, neretko su besmislena i treba ih izbegavati.

Saveti-ljubav

Veze znaju biti često komplikovane jer je komunikacija sa ljudima koje tek upoznajemo uvek neizvesna. Čovek nikada ne zna šta može očekivati od druge osobe pa se stoga i ne smete držati slepo određenih saveta pa makar oni dolazili od vaših najvernijih prijatelja.

Gospodin Pravi ne postoji, dobar vam je i Gospodin OK

Tačno je da ne postoji osoba koja će vam po svim mogućim stavkama odgovarati, ali isto tako nikada ne smete biti u lošoj vezi samo zato da biste tek imali nekog. Ukoliko vam muškarac koji je sa vama ne odgovara, rešite ga se i krenite u potragu za nekim boljim jer on je sigurno tu, samo treba biti malo strpljiv.

Nikada ne izlazite na sastanak na koji ste pozvani u poslednjem trenutku

Ukoliko ste se nedavno upoznali sa muškarcem i on vas iznenada nazove na sastanak na koji treba da se pojavite za tri sata, nema razloga da to i ne učinite. Ukoliko vam se on zaista dopada, iskoristite šansu i zanemarite savete da možete izgledati kao neko ko nema pametnija posla u datom trenutku.

romanticni dateNe jedite previše kada ste sa partnerom

Izašli ste na večeru, gladni ste i ipak naručujete salatu jer želite da izgledate kao fina dama. To je potpuno pogrešno viđenje stvari i nepotrebno ustezanje. Oslobodite se i naručite ono što vam se jede. Jedino što treba da izbegavate je previše luka.

Pravilo da ga ne smete nazvati barem dva dana

Na početku ste veze i ne želite da izgleda kao da ste previše zagrejani za njega pa stoga primenjujete pravilo “Nema me dva dana”. Kalkulacije ove vrste su besmislene i nikada ne treba da vagate između svojih i njegovih poziva. Ko je koga, kada i zbog čega nazvao, ne vodi ničemu osim ostavljanju utiska da niste preterano zainteresovani. Ako vam je lepo, uživajte u razgovorima sa njim.

telefon001Seks tek nakon trećeg izlaska

Najintimniji čin često se stavlja u pogrešan kontekst pa žene neretko postavljaju sebi pravila i granice kada je seksualna sloboda u pitanju. Pravilo je da nema pravila. Može vam se desiti da imate seks na prvom sastanku a može se desiti i nakon mesec dana, a da ni u jednom ni u drugom slučaju on ne stekne loše mišljenje o vama. Bitno je samo da budete razumne, razmislite o njemu i ispitate svoja osećanja. Vaš lični osećaj ne greši, slušajte ga!

Ako je prvi sastanak prošao uobičajeno, nema potrebe za drugim

Greška. To što se vi niste ludo zaljubili na prvi pogled, ne znači da tu priliku treba ostaviti za sobom. Ako ste iole uživali i lepo se proveli sa njim, to su dobri znaci da od toga odnosa može biti nešto. Ne odustajte od šansi jer u današnjem svetu, svaku manje ili više dobru priliku treba iskoristiti pa makar posle shvatili da je bilo pogrešno.

Ostavite utisak tajanstvene žene

Pravilo jeste da sve pikanterije i najiskrenija osećanja ne treba da ispričate na svom prvom sastanku, pa ni drugom, a ni trećem… Ipak, ne treba ni glumiti misterioznu osobu jer mu to može stvoriti lažnu sliku o vama koju ćete morati da ispravljate i da se opravdavate ukoliko vam se on dopadne. Budite iskreni i prirodni jer je to jedini način da se zaista upoznate i shvatite kuda sve to vodi.

izvor, foto:telegraf

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...