SKANDAL NA SVADBI U BEOGRADU: Mlada pobegla kada je videla mladoženju kako…

– Došli su, navodno, po nekoj prijavi za buku. To je učinio neko zlonameran, da pokvari moju sreću, a komunalna policija mi je napisala kaznu i zabranila svadbu i komšije su otišle – kaže očajni mladoženja

vencanje

Beograđanin Milan M. za komšiluk hteo je da priredi veselje na poljanu u Bloku 64, ali se neko žalio na buku, pa je slavlje prekinula policija, a kada je nevesta stigla s porodicom zatekla je samo uplakanog maldoženju, naljutila se i neće više da čuje za njega!

– Hteo sam da sa svima podelim svoju sreću. Zato sam organizovao svadbu na poljani u Bloku 64 na Novom Beogradu i pozvao sve komšije da dođu, a poklone sam zabranio. Želeo sam da se svi opustimo i lepo provedemo, da usrećim svoju mladu, koju sam čekao celog života – kaže Milan za Kurir. i dodaje da je sve za jedno veče propalo i da njegova mlada više neće ni da čuje za njega!

Prema pisanju beogradskih medija svadba je počela u subotu uveče, a za sat vremena došlo je na stotine ljudi, pića i hrane bilo je napretek, svirala je muzika, komšije su navirale i čekao se svečani dolazak mlade, ali umesto nje došla je policija.Foto-ilustracija: Milena Đorđević

– Došli su, navodno, po nekoj prijavi za buku. To je učinio neko zlonameran, da pokvari moju sreću, a komunalna policija mi je napisala kaznu i zabranila svadbu i komšije su otišle – kaže očajni mladoženja.

Da stvar bude gora, mlada koja je mlađa 8 godina od mladoženje stigla je nakon policije, a dočekao ju je haos.

– Odustala je od svega., ne želi više ni da mečuje niti vidi. Strašno je osramoćena – kaže on.

izvor, foto: telegraf

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...