SIGURNO IH I VI PRAVITE: Ove 3 GREŠKE će vam UPROPASTITI SEKS! Obratite pažnju!

Seks će biti dobar jedino ako se oba partnera bace na posao s podjednakim žarom, ali u slučaju da radite ove tri greške – neće proći dobro.

seks

Nedostatak inicijative je prvi greh jer samo ležati i čekati da partner dobije želju ili napravi sve sam i nije baš neki poziv na seks. Prema tome, kad poželite seks, pokažite to partneru jasno i glasno, bez uvijanja, pa će i druga strana tako uzvratiti kad dođe vreme za to.

Neznanje je sasvim različito od neiskustva, a ako ne poznajete sopstveno telo, tu nastaju veliki problemi. Stoga, ako još niste pokušali da zadovoljite sami sebe, obavezno to uradite što pre jer ćete tako svom partneru moći da objasnite šta je ono što vam najviše odgovara.

Strah od eksperimentisanja u krevetu može biti razumljiv, ali jedino u slučajevima kad partner traži nešto stvarno ekstremno. Nežne igrice koje ne povređuju niti ponižavaju trebalo bi da budu prihvatljive svima, pa makar oblačili uniforme ili korsete. U svakom slučaju, kad partner tako nešto predloži, prisetite se svojih mokrih snova i zatražite isto.

izvor, foto: kurir

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...