Šest rečenica koje će povrediti svakog muškarca

I najjačeg muškarca ružne reči mogu da pogode duboko u srce. Pogledajte koje rečenice i fraze ni u najtežoj svađi žene ne bi trebalo da izgovore.

svadja

Dobro razmislite pre nego nešto kažete u besu jer muškarci možda neće uvek pokazati da su povređeni, ali to osećaju…

Razgovaraću s nekim ko me razume
Dajete mu do znanja da je on partner koji ne obraća pažnju na vas i da uopšte ne pridaje pažnju vašim emotivnim potrebama.

Ti nikada ili Ti uvek
Ova izava može biti vrlo bolna jer se “nikad” ili “uvek” odnosi na nešto što je povremeno uradio, a to samo znači da to niste primetili ili obrnuto. I nećete spasiti situaciju ako dodate “znaš na šta mislim”. Ne, zapravo ne znaju, jer ne znaju da čitaju misli.

S tobom ne može da se razgovara
Verovatno nije uvek tako, ali većina muškaraca želi da usreći svoju partnerku. Da li možete da se setite koliko vas je on puta pitao šta vam je, a vi ste prekinuli komunikaciju s – ništa.

Moj bivši bi to učinio za mene ili sa mnom
Ako vam je bivši dečko bio tako sjajan zašto niste ostali s njim?

Veličina nije bitna
Kada to kažete, kao da ste rekli da vam je to jako bitno. Isto kao i kad kažete da ne volite kad je prevelik i da vas tada boli, ali je njegov savršen. Kako je većina muškaraca osetljiva na pitanje veličine, to je nešto što im ozbiljno može narušiti samopouzdanje.

Dosadan si
Možda vam u tom trenutku smeta jer sedi na kauču a vi imate posla ili priča o svojim dosadnim kolegama s posla, ali čak i da je to istina morate tu rečenicu bolje da sročite jer ga u protivnom možete ozbiljno poljuljati…

izvor, foto:24sata

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...