Šest razloga zbog kojih muškarci vole seks sa bivšom

Ako vaš bivši želi seks sa vama, ovo je šest mogućih uzroka za to.seks, partneri, muškarci, žene

Iako vole promene, muškarci vole i osećaj stabilnosti i vole poznate stvari. Zbog toga im bivša često pada na pamet kada se uzbude, a ako se sretnu sa njom i ako i ona to želi, često dođe do „podsećanja“ na to kako je sve izgledalo. Ako vaš bivši želi seks sa vama, ovo je šest mogućih uzroka za to.

BIVŠA MU JE POZNATA
On zna da ne mora da vas impresionira niti da probija glavu šta bi vam se svidelo, a ne pita se ni da li ćete se naljutiti ako nešto uradi. Isto važi i za vas- prisustvo poznatog tela je divno, ali vam neće pomoći ako ga još uvek niste preboleli.

VI STE DOSTUPNI 
Nije lako naći novu osobu za vezu, pa ni za seks. Ako želi brzo opuštanje, može to naći kod bivše, a ona se neće uvrediti, jer se poznaju. Ali može biti povređena, čak i ako to ne želi.

ŽELI BLISKOST 
Uvek će vam reći da želi „još samo jednom“, ali seks će vas ponovo zbližiti, čak i ako ne želite to. Veoma često se dešava da se ljudi koji su raskinuli nakon „seksa za jednu noć“ pomire. Ali seks nije merodavan, osim ako zbog njega niste raskinuli.

ŽELI PONOVO DA VAS OSVOJI
Uz seks dolaze snažna osećanja na koja je nemoguće biti imun. Čak i grljenje izaziva oslobađanje hormona oksitocina, koji vas čini umiljatim i nežnim čak i prema nekome koga više ne želite u životu.

ŽELI DA BUDETE PRIJATELJI KOJI IMAJU SEKS 
Jedan od mogućih uzroka je da želi opuštenu seksualnu vezu sa vama. Malo je stvari koje govore u prilog tome. Redovan seks će vas sprečiti da nađete novu vezu i da se viđate sa drugim ljudima, jer ćete se još uvek osećati kao da imate dečka, ali nije vam potreban takav dečko.

NEDOSTAJETE MU 
Ako je razlog za seks to što mu nedostajete, onda je to slatko, ali to nije dovoljan razlog za seks. Normalno je da vam neko nedostaje, to je deo procesa preboljevanje i oporavka, a ako imate seks, oboje ćete morati da prolazite kroz taj proces ponovo.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...