Seksi vrline svakog znaka: Ovan strasten, Rak romantičan!

Dok Strelčevi seks shvataju kao zabavu!

devojka

Ovan

Ovan je idealan partner za sve one koji vole malo žešći provod u krevetu. Ovnu je seks veoma bitna stavka, pa je jako strastven i ni malo stidljiv, pa je to ujedno i njegova najveća prednost. Ovan će vam uvek jasno reći šta hoće, i neće se snebivati da uradi sve kako bi provod bio zaista lud i nezaboravan.

Bik

Bikovi su veliki hedonisti, pa zato oni u seksu istinski uživaju. Zato će Bik rado uživati u seksi igricama, laganom zavođenju, ali i intenzivnom orgazmu. Njima je predigra često podjednako važna koliko i sam čin, a idealni partneri za ovaj znak su svi oni koji seksu prilaze sasvim prirodno i opušteno.

Blizanci

Bez razmišljanja, glavna vrlina Blizanaca u krevetu je jako, jako bujna mašta i raznovrsnost. Oni rado eksperimentišu, i sa Blizancima vam je dobar provod uvek zagarantovan.

Rak

Rak je emotivac na svim aspektima života, pa je takav i u krevetu. Rakovi uživaju u romantičnom zavođenju, nežnom seksu i retko kada se upuštaju u seks sa osobom sa kojom ne osećaju emotivnu povezanost. Pažljiv, nežan ljubavnik koji je spreman da se posveti uživanju svog partnera.

Lav

Pripadnici ovog horoskopskog znaka vole kada im se drugi ljudi dive, pa zato nemojte da se iznenadite ako primetite da Lav radi sve i svašta u krevetu samo da bi dobio pohvalu. To ujedno znači da je o ćesto egzebicionista i seks nikad nije dosadan.

Devica

Devica je poznata kao perfekcionista, pa i u krevetu uvek traži savršenstvo. To znači da je često zahtevna, ali je njena glavmna prednost u tome što nije ni malo sebična i rado čini sve da zadovolji partnera.

Vaga

Vaga je veoma romantična, i seks sa njom je uvek nežan i senzualan. Uživa u zavođenju, i seks nikad ne odvaja od ljubavi. Seks sa Vagom možda nije intenzian i lud, ali je zato uvek pun emocija i nežnosti.

Škorpija

Pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju veliku želju za uživanjem u seksu, i zato važe za jedne od najboljih ljubavnika. Škorpija seks shvata ozbiljno, i zato nije sklona vezama na jednu noć, a njeni partneri su uvek zadovoljni ako očekuju noć ispunjenu strašću.

Strelac

Za Dtrelca je seks zabava, i to mu je najveća vrlina. Jer, sa ovim horoskopskim znakom, nikad ne može da vam bude dosadno, pogotovu ne što se same predigre tiče.

Jarac

Sa jarcem možete da očekujete iznenađenja. Jer, on isprva ne deluje kao da je veoma seksualan, ali kada ga bolje upoznate shvatićete da krije mnogo toga. Da bi u potpunost pokazao svoje seksualne moži, Jarac mora da se oseća blisko sa partnerom. A onda kreće vatromet.

Vodolija

Nepredvidivost je glavna vrlina nevaljalih Vodolija, koje često rade neočekivane pa čak i nekonvencionalne stvari. Ako volite da se igrate i da istražujete nove stvari, Vodolija je vaš idealana partner.

Ribe

Riba će uvek raditi ono što partner želi, i zato je jako zahvalna ka o ljubavnik. Ako vi volite da eksperimentišete – i ona će. Ako volite nežan seks, nema problema. Riba će se lako prilagoditi jer njenim životom upravljaju emocije.

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...