SEKSI FARMA: Sara se ljubila sa Akijem, Ivan besneo! (VIDEO)

Manekenka je iskoristila priliku da bivšeg muža Goce Tržan napravi ljubomornim, te se na njegove oči strasno ljubila sa Andrijom Markovićem Akijem.

farma 5

Dešavanja na imanju se otimaju kontroli! Nakon što je Ivan uživo izjavio da mu se manekenka Sara sviđa, a ona ga poljubila iza WC-a, pa potom to i porekla, Sara je odlučila da se poigra sa njim.

Dok je bivši farmer Andrija Marković Aki boravio kao gost na žurki, manekenka je sve vreme flertovala sa njim, da bi ga, na kraju žurke, odvukla iza WC-a i poljubila.

Iako je na istom mestu ljubila bivšeg muža Goce Tržan, Sari očigledno ne predstavlja problem da to isto ponovi, samo sa drugim momkom. Trajanovićeva je sve vreme flertovala sa Akijem, a kada ju je Ivan povukao u stranu i pitao da li je u redu to što radi, ona ga je potpuno iskulirala i posvetila se Markoviću.

Očigledno se i ona dopala pevaču, koji je brže-bolje otrčao sa njom iza WC-a i razmenio par strastvenih poljubaca. Da li će i ovaj događaj lepa manekenka da poriče, ili će opet reći da ima dečka napolju, ostaje da vidimo.

Akijev i Sarin poljubac pogledajte na pedesetom minutu:

izvor:telegraf

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] SEKSI FARMA: Sara se ljubila sa Akijem, Ivan besneo! (VIDEO) […]

  2. […] SEKSI FARMA: Sara se ljubila sa Akijem, Ivan besneo! (VIDEO) […]

  3. […] SEKSI FARMA: Sara se ljubila sa Akijem, Ivan besneo! (VIDEO) […]