Seksi bonton: Ako prekršite ova 4 pravila, zgadićete mu se za sva vremena!

Žena u čarapama u 95 odsto slučajeva izgleda seksi. Ali, u čarapama sa halterima, ne vunenim ili pamučnim koje ste nosili ceo dan i čistoća podova se ogleda na njima.

Seks

Ako mislite da je voditi ljubav lako, grdno se varate. Postoji čitav niz pravila, pa, drage dame, potrudite se da poštujete bar ona osnovna, kako muškarac ne bi pobegao od vas glavom bez obzira!

Uvek budi čista i uredna

Ništa ne može da odbije muškarca kao ženska aljkavost. Dakle, uvek seistuširajte pre seksa i potrudite se da stignete da se izdepilirate, barem na ključnim mestima, poput pazuha.

Čarape

Žena u čarapama u 95 odsto slučajeva izgleda seksi. Ali, u čarapama sa halterima, ne vunenim ili pamučnim koje ste nosili ceo dan. U spavaćoj sobi stvarno ne treba da vidi čistoću podova na vašim stopalima.

Ne pričaj gluposti

Neki vole tišinu, neki razgovor tokom seksa. Ipak, povedite računa o tome šta pričate. Da plafon treba da se okreči ili da niste prali posteljinu, to može da čuje i kasnije, a i ne mora nikada. Bolje ćutite.

Ne pitaj kako je bilo

Nikada ne pitajte muškarca kako je bilo, već preuzmite inicijativu i recite mu da je fenomenalan, da vam se vrti u glavi i tome slično. Žalbe ostavite za drugarice, ionako ćete im verovatno sve ispričati.

izvor, foto: kurir

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...